Δανάη Μπάρκα: Η αποκάλυψη για τη γιαγιά της – «Θέλει η ζωή της να γίνει ταινία»
Δανάη Μπάρκα Γιαγιά
Credit: danai_barka/Instagram

Είναι γνωστό ότι η Δανάη Μπάρκα έχει μεγάλη αδυναμία στη γιαγιά της. Η παρουσιάστρια ανεβάζει συχνά φωτογραφίες μαζί της στα social media και τις συνοδεύει με πολύ τρυφερά λόγια για την κυρία Τούλα.

Αυτό έκανε η Δανάη Μπάρκα και το μεσημέρι του Σαββάτου, όπου δημοσίευσε τρεις κοινές φωτογραφίες με τη γιαγιά της και εξέφρασε γι’ άλλη μια φορά την αγάπη της με μια μακροσκελή ανάρτηση. Έκανε μάλιστα και μια αποκάλυψη, ότι η κυρία Τούλα θέλει να γίνει η ζωή της ταινία για να δουν όλοι την αγάπη που είχε με τον παππού της.

“Το Σάββατο, είναι η μέρα της γιαγιάς.
Ή μάλλον…κάθε μέρα είναι η μέρα της γιαγιάς .
Της γιαγιάς μου.
Της γιαγιάς που μεγάλωσε 10 εγγόνια, της γιαγιάς που μαγείρευε για όλη την γειτονιά, της γιαγιάς που χωρίς να ξέρει κανείς μας τίποτα τα οργάνωνε όλα, της γιαγιάς που μάζευε όλο το Περιστέρι στην πλατεία και μιλούσαμε μέχρι να νυχτώσει. Της γιαγιάς που μας ζητούσε λεφτά μια ζωή επειδή μας έλεγε ψέματα ότι της τελείωσαν για να δώσει σε όλους όσοι της ζητούσαν, της γιαγιάς που όταν μπήκε ο παππούς μου στο νοσοκομείο πήγαινε και καθάριζε τα δίπλα δωμάτια για να μην κουράζονται οι καθαρίστριες και οι οικογένειες των ανθρώπων που νοσηλευόντουσαν ,της γιαγιάς που όποιος κι αν χτυπούσε την πόρτα του σπιτιού μας του έλεγε τις ιστορίες της ζωής της και γελούσαν , της γιαγιάς που με παίρνει σε κάθε διάλειμμα της εκπομπής και μου λέει ότι μας ξεματιάζει όλους επειδή είμαστε όμορφοι. Της γιαγιάς που θέλει η ζωή της να γίνει ταινία για να δουν όλοι την αγάπη που είχε με τον παππού μου και πως η ευτυχία είναι μόνο τα τραπέζια με την οικογένεια μας και όχι τα λούσα και τα χρήματα.
Η γιαγιά μου, που θέλει όλοι να την λένε γιαγιά και δεν ξεχωρίζει κανέναν ,και το σπίτι της ει το καταφύγιο για όλα.
Η γιαγιά μου είναι η πιο ωραία αγκαλιά σε ολόκληρο τον πλανήτη.
Η γιαγιά μου που της είπα ότι θα ανεβάσω φωτογραφία στο ισνταγκραμ και μου είπε να σας πω το εξής «εύχομαι να έχει όλος ο κόσμος υγεία και να χαίρονται τις οικογένειες τους και παρακαλώ τον Θεό να είναι όλοι καλά»
Αυτά από εμάς!΄”, έγραψε η Δανάη Μπάρκα στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα