Δανάη Μπάρκα: Η αντίδρασή της όταν άγνωστοι την κατέγραφαν με κινητό κρυφά στην παραλία
Η Δανάη Μπάρκα με μαγιό
Credit: ᴅᴀɴᴀɪ ʙᴀʀᴋᴀ/Instagram

Μία άβολη στιγμή που έζησε το Σαββατοκύριακο θέλησε να μοιραστεί στον αέρα της εκπομπής η Δανάη Μπάρκα. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως ενώ απολάμβανε το μπάνιο της στην παραλία, άγνωστοι άρχισαν να την καταγράφουν με το κινητό χωρίς τη συγκατάθεσή της.

«Το Σάββατο κάναμε εμείς το μπανάκι μας στο γνωστό μας μέρος, στις Κιτριές. Εμένα, αυτό είναι το χωριό μου, είναι ο τόπος μου, είναι το μέρος μου, είναι η οικογένειά μου εκεί, οι κουμπάροι μου κλπ. Κάποια στιγμή πηγαίνω προς τη θάλασσα και μου λέει η παρέα μου “έχε το νου σου, σε βγάζουν βίντεο και φωτογραφίες”» ανέφερε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

«Γυρνάω και βλέπω τρία νέα παιδιά, δύο αγόρια κι ένα κορίτσι, τα οποία εντελώς αδιάκριτα είχαν σηκώσει τα κινητά. Κάνω το μπάνιο και γυρνώντας μου λέει η κυρία που ήταν στη διπλανή ξαπλώστρα “κι εσείς τώρα τι είναι αυτό το άσχημο που βιώνετε”. Δεν είναι κακό να σε βγάλει κάποιος φωτογραφία και βίντεο, αλλά είναι αδιάκριτο. Δεν πήγα να τους μιλήσω, επειδή όμως δεν τους ξέραμε. Αλλά όταν μπήκαν στη θάλασσα σήκωσα και εγώ το κινητό μου και έκανε ότι τους καταγράφω» πρόσθεσε η Δανάη Μπάρκα.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα