Δάκρυσε ο Κώστας Σόμμερ με τα λόγια της συζύγου του
Κώστας Σόμμερ - Βαλεντίνη Παπαδάκη
Credit: Kostas Sommer/ Instagram

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» έκαναν ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη, όπου μίλησαν για την οικογένειά τους.

Ο Κώστας Σόμμερ αναφέρθηκε αρχικά στα χριστουγεννιάτικα δώρα που θα κάνει στα παιδιά του. «Η μικρή μας από τον Άι Βασίλη ζήτησε γάλα και ύπνο. Ο Ιάσονας ζήτησε ένα φορτηγό με δεινόσαυρους. Από του χρόνου, θα ντυθώ Άι Βασίλης για τα παιδιά, αλλά δεν θέλω να τρομάξουν» είπε ο ηθοποιός.

«Τα πρώτα μας Χριστούγεννα είχαμε πάει ένα ταξίδι, στο οποίο ήταν να πάμε για 3 μέρες και τελικά, κάτσαμε 15», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια μίλησε η Βαλεντίνη Παπαδάκη η οποία με τα λόγια της συγκίνησε ιδιαίτερα τον Κώστα Σόμμερ.

«Το ωραιότερο δώρο που μου έχει κάνει ο Κώστας είναι τα παιδιά μας. Δεν έχω την ανάγκη από τον Κώστα να μου πάρει κάποιο δώρο, είμαστε οικογένεια πλέον» είπε.

«Ψυχή μου», της απάντησε ο ηθοποιός σκουπίζοντας τα δάκρυα στα μάτια του.

Τέλος, ο Κώστας Σόμμερ μίλησε για το φλερτ που δέχεται η σύζυγός του από τρίτους.

«Το πρώτο ρεβεγιόν που κάναμε μαζί ήταν το πιο ωραίο. Πέτυχα για πρώτη φορά στη ζωή μου το φλουρί. Μπροστά μου δύσκολα θα φλερτάρει κάποιος τη Βαλεντίνη, όποιος το κάνει πρέπει να έχει ένα ειδικό βάρος και θράσος. Θα συζήταγα εύκολα να κάνω κάτι τηλεοπτικό μαζί της, αρκεί να βρεθεί ο χρόνος», σημείωσε κλείνοντας.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα