Χρυσοχέρα η Αντελίνα Βαρθακούρη – Πώς “έδωσε ζωή” στον καναπέ του πατέρα της

Η Αντελίνα Βαρθακούρη, φέτος, μπορεί να απέχει από τα τηλεοπτικά πράγματα, αλλά έχει τον τρόπο να διατηρεί την επαφή με τους ακολούθους της

Η παρουσιάστρια επιλέγει να περνά χρόνο με την οικογένειά της και να μοιράζεται ξεχωριστά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Τώρα δείχνει και πόσο δημιουργικά περνά κάποιον από τον χρόνο της. Μάς δείχνει βήμα βήμα πώς μεταμόρφωσε έναν παλιό καναπέ του πατέρα της και του έδωσε ζωή.

Καλεί μάλιστα τους φίλους της να μην πετούν τίποτα και δείχνει όλη τη διαδικασία της μεταμόρφωσης του επίπλου γράφοντας ενώ παρουσιάζει το έπιπλο στην τελική μορφή του:

Τα πάντα… αυτά που έχουν ψυχή και αυτά που δεν έχουν… όλα χρειάζονται αγάπη, υπομονή και φροντίδα. Όταν τα προσφέρεις όλα αυτά τότε αποκτούν ανεκτίμητη αξία. Αυτός λοιπόν ο καναπές ήταν ο πρώτος του πατέρα μου που πριν πολλά χρόνια είχε φέρει με μεγάλη ταλαιπωρία από το Μπαλί. Ο πατέρας μου μπορεί να πήρε καινούργιο καναπέ αλλά εγώ κρατώ τον παλιό, τον αγαπημένο του, του δίνω ζωή και μέσα από αυτόν τον άψυχο καναπέ θα έχω να θυμάμαι πάντα με πόση αγάπη και προσπάθεια έφτιαξε ο πατέρας μου το πρώτο του σπίτι”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα