Χρήστος Θηβαίος: “Ήταν γιορτή να τρώμε με το ίδιο κουτάλι ένα ρυζόγαλο ή ένα γιαούρτι”

O Χρήστος Θηβαίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4” το απόγευμα της Τετάρτης. Ο γνωστός τραγουδοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα παιδικά του χρόνια και στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε ο κόσμος εκείνη την περίοδο.

“Τα παιδικά μου χρόνια ήταν πάρα πολύ όμορφα. Θυμάμαι όλη αυτή την αγάπη των ηθοποιών, γενικότερα των καλλιτεχνών, με όποιες επιλογές κι αν είχαν, όπου ήμασταν όλοι μια οικογένεια. Δεν υπήρχε κανένας φόβος. Εγώ τα εισέπραττα όλα έτσι. Για παράδειγμα, υπήρχε φτώχεια τρομερή όπου ήταν γιορτή το να είμαστε όλοι γύρω γύρω από το τραπέζι με το ίδιο κουτάλι να τρώμε από ένα ρυζόγαλο ή από ένα γιαούρτι”, τόνισε ο Χρήστος Θηβαίος και πρόσθεσε:

“Θυμάμαι πως πήγαιναν οι γονείς μου και οι υπόλοιποι ηθοποιοί στο ζαχαροπλαστείο ΑΦΟΙ Ασημακόπουλοι στα Εξάρχεια, που μέχρι σήμερα υπάρχει και είναι κορυφαίο, έπαιρναν από εκεί γλυκά, κρέμες, ρυζόγαλα. Και ήταν μια γιορτή όλο αυτό το πράγμα. Για μένα όλος αυτός ο τρόπος ζωής δεν ήταν ακραίος. Ήταν φυσικός, μια καθημερινότητα”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα