Χρήστος Σπανός: “Λιώνει” για τη σύζυγό του έπειτα από 22 χρόνια γάμου – Η ανάρτηση για τον Άγιο Βαλεντίνο
Χρήστος Σπανός σύζυγος
Credit: christosspanos/Instagram

Ο Χρήστος Σπανός και η Μελίνα Παιονίδου θα συμπληρώσουν αυτόν τον Αύγουστο 22 χρόνια γάμου. Ο ηθοποιός παραμένει τρελά ερωτευμένος με τη σύζυγό του κάτι που δείχνει και μέσα από τα social media. Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, ο Χρήστος Σπανός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία και έγραψε στη λεζάντα:

“Αχ αυτά τα μάτια”.

Επίσης σε συνέντευξή του που προβλήθηκε σήμερα στην εκπομπή “Ελένη”, ο Χρήστος Σπανός έκανε δημόσια ερωτική εξομολόγηση στη σύζυγό του.

“Ήταν ένας κεραυνοβόλος έρωτας και μέχρι σήμερα υπάρχει τεράστια αγάπη και εκτίμηση. Είναι ο άνθρωπος της ζωής μου. Δεν θυμάμαι τη ζωή μου πριν. Δεν ήταν εύκολη η προσέγγιση. Της έγραφα ραβασάκια και τα έβαζα στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου της. Όταν κατάλαβε ότι ήμουν εγώ ήταν πολύ επιφυλακτική”, είπε ο ηθοποιός και συνέχισε:

“Τη θαυμάζω ακόμα. Είναι σημαντικό να θαυμάζεις τον άνθρωπό σου. Όταν φεύγει ο θαυμασμός νομίζω έχουν φύγει πολλά πράγματα. Γιατί ο έρωτας κρατάει πάρα πολύ λίγο. Καμιά φορά βλέπω ανθρώπους να λένε είμαι ερωτευμένος ακόμα μετά από 15-20 χρόνια. Είναι τι ορισμό βάζεις σε αυτό. Αυτό το καρδιοχτύπι το πρώτο το άγνωστο δεν μπορεί να κρατήσει καιρό. Έρχονται όμως συναισθήματα πιο δυνατά”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα