Χρήστος Μάστορας: Με γυαλιά ηλίου στη σκηνή μετά την περιπέτεια υγείας
Χρήστος Μάστορας
Credit: Christos Mastoras/Instagram

O Χρήστος Μάστορας επανέρχεται μετά την περιπέτεια υγείας του, που προκάλεσε ανησυχία σε φίλους και θαυμαστές. Ο τραγουδιστής ανέβηκε ξανά στη σκηνή το βράδυ της Παρασκευής μετά τη λοίμωξη στα μάτια του.

Ωστόσο, εμφανίστηκε με γυαλιά ηλίου για να προστατεύσει την όρασή του μετά το πρόβλημα υγείας.

Όπως σημείωσε ο ίδιος σε ανάρτησή του, έπασχε από αμφοτερόπλευρη δακρυοαδενίτιδα και αιτία ήταν ο κορονοϊός.

Συνήθως αδιαφορώ για το τι λέγεται για μένα γιατί έχω ένα πολύ δυνατό στενό κύκλο ανθρώπων που με αγαπούν και τους αγαπώ αδιαπραγμάτευτα και για εκείνους είμαι ο Χρήστος, ο Χρηστάρας και ο Χρηστάκης που πάντα ήξεραν. Για την οικογένειά μου πεθαίνω, για τους φίλους μου που τους έχω από μικρό παιδί πεθαίνω και πεθαίνουν κι αυτοί για μένα. Έχουμε μια μικρή φυλή, ο ένας είμαστε για τον άλλον. Αυτό με κάνει τόσο ελεύθερο στα επαγγελματικά μου και τόσο ανθεκτικό στην κριτική του κόσμου, στις απόψεις του κόσμου για μένα.

Ή μάλλον για τον τύπο που λέγεται Μάστορας. Ακούω κατά καιρούς διάφορες φήμες και έτυχε να ακούσω και τώρα κάποιες άλλες που δεν τιμούν οποίους τις διαδίδουν . Θα ανεβάσω μερικές φωτογραφίες από τις δύο δύσκολες τελευταίες εβδομάδες. Ο πιο σημαντικός λόγος που τις ανεβάζω είναι για να μοιραστώ την ιστορία μου για την αμφοτερόπλευρη δακρυοαδενίτιδα. Αιτία ο κοβιντ ο άτιμος…Ψάξτε το. Μπορεί και κάποιος από εσάς να υποφέρει από αυτήν αυτό τον καιρό και να μην ξέρει πως να το διαχειριστεί” έγραψε μεταξύ άλλων στην πιο πρόσφατη ανάρτησή του ενημερώνοντας για την κατάσταση της υγείας του λέγοντας πως πλέον είναι καλά.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα