Χρήστος Μάστορας: Η συγκινητική αφιέρωση στη γιαγιά του που πέθανε πριν από δύο χρόνια
Credit: Christos Mastoras/Instagram

Ο Χρήστος Μάστορας συγκίνησε το κοινό στα Ιωάννινα στη διάρκεια συναυλίας, με μια γλυκιά αναφορά στη γιαγιά του, που έχει φύγει από τη ζωή εδώ και δύο χρόνια.

Οι Μέλισσες έδωσαν συναυλία στα Ιωάννινα το βράδυ της Δευτέρας και οι θαυμαστές τους είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μία ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή όταν ο frontman του συγκροτήματος μίλησε για τη γιαγιά του, η οποία τον είχε μεγαλώσει.

“Εμένα αυτός ο τόπος πάντα θα μου θυμίζει τη γιαγιά μου και τον παππού μου. Εκεί που πέρναγα 2-3 μήνες στο χωριό, πιτσιρικάς, με τα χρόνια αυτοί οι 2-3 μήνες μίκρυναν όλο και περισσότερο, οι μήνες γίνανε μέρες και οι μέρες υπεραστικά τηλέφωνα. Η χαρά έγινε καημός και στο τηλέφωνο ο χαιρετισμός με τη γιαγιά ήταν με κλάμα και καημό” είπε ο γνωστός τραγουδιστής και πρόσθεσε:

Το βίντεο από το TLife

Όλα αυτά σε τόνο ηπειρώτικο, με καημό και πόνο. Και να που χωριστήκαμε με τη γιαγιά μου μια και καλή πριν από δυο χρόνια. Όμως, εγώ πάντα θα τη θυμάμαι και θα της τραγουδώ, όπως μου τραγουδούσε κι αυτή όταν ήμουν πέντε χρονών, μου τραγουδούσε την “Κοντούλα λεμονιά”, και θέλω να της το αφιερώσω.”

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα