Χρήστος Λούλης: «Μου στέλνουν αποκαλυπτικές φωτογραφίες στα social media, γελάμε μαζί με τη σύζυγό μου»
Λούλης Κολιανδρή Παρίσι
Credit: christosloulis/Instagram

Ο Χρήστος Λούλης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Mega Καλημέρα”. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τα παιδικά του χρόνια και την αρνητική κριτική που δέχεται κατά καιρούς. Επίσης αποκάλυψε το πώς αντιδρά η σύζυγός του Έμιλι Κολιανδρή όταν του στέλνουν προκλητικές φωτογραφίες στα social media.

«Με πείραζαν στο σχολείο για το επώνυμο μου και μία κοπέλα με ρωτούσε γιατί με φωνάζουν «Λούλη». Στον Κορυδαλλό έζησα τον πρώτο μου έρωτα, αλλά το πρώτο φιλί το έδωσα στην κατασκήνωση. Οι γονείς μου ήταν μετανάστες στην Αυστραλία. Έχω συγγενείς εκεί και είναι σαν δεύτερη πατρίδα μου. Ήμουν πολύ κάλος μαθητής, υπήρξα και απουσιολόγος», είπε αρχικά ο Χρήστος Λούλης.

Και συνέχισε: «Πέρασα οικονομικά στο πανεπιστήμιο του Πειραιά άλλα βαριόμουν πολύ. Οι γονείς μου ήταν υποστηρικτικοί να γίνω ηθοποιός άλλα ήθελαν πρώτα να πάρω το πτυχίο μου. Παράτησα το πανεπιστήμιο γιατί δεν μπορούσα να το συνδυάσω με τη σχολή θεάτρου. Δεν σκέφτηκα ποτέ να παρατήσω την υποκριτική, ήμουν πολύ τυχερός από την αρχή. Θυσίασα πολλά για αυτή τη δουλειά μου. Στις αρχές είχα αφοσιωθεί τόσο πολύ που δεν μιλούσα ούτε με τους γονείς μου. Παράλληλα με τη σχολή, δούλευα στο θέατρο από τις 8 το πρωί. Έχω πει και έχω κάνει «χοντράδες», δεν θέλω να βάλω φίλτρα σε αυτά που λέω», ούτε να «ψαλιδίσω» τη γλώσσα μου».

Τέλος, ο Χρήστος Λούλης ανέφερε: «Προτιμώ να δεχθώ διαδικτυακό κράξιμο, από το να με κοιτάω στον καθρέφτη και να μην με σέβομαι. Το ταλέντο δεν μετριέται, πρέπει να πείσεις τον άλλον ότι «το έχεις». Δεν έχω το ταλέντο με το «μπλα μπλα» γι’ αυτό δεν ξέρω αν θα έκανα κάποια τηλεοπτική εκπομπή. Η γυναίκα μου το έχει περισσότερο από έμενα να κρατάει το ενδιαφέρον της παρέας. Δεν είμαι τόσο «ζεν» όσο φαίνομαι» αποκάλυψε ακόμη ο Χρήστος Λούλης και κατέληξε λέγοντας, «Έχω πληγωθεί και έχω πληγώσει. Με φλερτάρουν, μέσω social media μου στέλνουν πολλές φωτογραφίες αποκαλυπτικές, άλλα δεν απαντάω. Γελάμε μαζί με τη σύζυγό μου, Έμιλυ Κολιανδρή με τις φωτογραφίες που μου στέλνουν στα social».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα