Χριστόφορος Παπακαλιάτης: “Καλοκαίρι είναι να πρέπει να γράψεις επεισόδιο αλλά εσύ να κάνεις κοπάνα για μπάνιο!”
Credit: Christopher Papakaliatis/ Instagram

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης συνεχίζει τις καλοκαιρινές του διακοπές, στο αγαπημένο του νησί, τους Παξούς.
Ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αν και πρέπει να γυρίσει στα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς Maestro, εκείνος προτίμησε να κάνει κοπάνα.. για μπάνιο.

“Καλοκαίρι είναι να πρέπει να γράψεις επεισόδιο αλλά εσύ να κάνεις κοπάνα για μπάνιο!!!…” έγραψε χαριτολογώντας στη λεζάντα ο σεναριογράφος, σκηνοθέτης και ηθοποιός.

Η επιτυχία του “Maestro”, έφερε στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη τη διάκριση, η σειρά του να αποτελέσει την πρώτη ελληνική σειρά που προβλήθηκε από την παγκόσμια πλατφόρμα Netflix. Το πρωτότυπο σενάριο, με “πικρές” αλήθειες και σπουδαίους καλλιτέχνες, καθήλωσαν ελληνικό και διεθνές κοινό. Όπως ήταν φυσικό, ο δημιουργός, ξεκίνησε άμεσα τη συγγραφή των νέων επεισοδίων του δεύτερου κύκλου. Ήδη, τα τέσσερα έχουν γυριστεί και από εδώ και πέρα, θα ξεκινήσουν οι πρόβες των επόμενων επεισοδίων.

Για αυτό τον λόγο ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επισκέφθηκε τον τόπο καταγωγής της μητέρας του, τους Παξούς, για να περάσει μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών. Πριν λίγες μέρες ανήρτησε φωτογραφίες με φόντο τη θάλασσα και το υπέροχο ηλιοβασίλεμα που απολαμβάνει από τη βεράντα του σπιτιού του. Η θέα είναι μοναδική και σίγουρα αποτελεί έμπνευση για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα