Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Δεν φαντάζεστε για ποια θρυλική ταινία είχε κάνει δοκιμαστικό

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης παραχώρησε μια σπάνια συνέντευξη στην εκπομπή “Στούντιο 4” και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι είχε κάνει δοκιμαστικό για τη θρυλική ταινία “Τιτανικός”.

“Από τα κανάλια είχα αμφισβήτηση και άρνηση στην αρχή της καριέρας μου. Δεν επηρεάστηκα γιατί είχα όλη την ορμή και το πείσμα. Όταν είσαι 24 ετών και κάνεις αυτό που αγαπάς νιώθεις ότι έχεις πιάσει τον κόσμο! Είχα ταχύτητα, αυτό που έχουν όλα τα νέα παιδιά. Όλοι έχουμε τα θέματα μας. Τώρα λόγω ηλικίας σε κάποια πράγματα έχουμε ωριμάσει. Συνειδητοποιείς κάποια πράγματα. Βρέθηκα στους “Φρουρούς της Αχαΐας” μέσα από μια αγγελία. Ήξερα ότι ήθελα να ασχοληθώ με την υποκριτική”, τόνισε ο ο πρωταγωνιστής και σκηνοθέτης της σειράς “Maestro”¨ και πρόσθεσε:

“Η σχέση μου με την δουλειά είναι ερωτική. Όχι μόνο για μένα, νομίζω όλοι όσοι κάνουν αυτή τη δουλειά. Παίξαμε μια σκηνή με έναν ηθοποιό, αλλά δεν μου έλεγε για ποια ταινία είναι. Μου είπε ότι είναι για ένα πολύ γνωστό πλοίο που βυθίστηκε. Έχω κάνει δοκιμαστικό για τον Τιτανικό! Μετά από δύο χρόνια που είδα την ταινία λέω… «Άι στο δι@ολο! Αυτό θα έκανα;”

Η ταινία “Ένας άλλος κόσμος” πήρε διανομή στο εξωτερικό και άρχισα να ταξιδεύω. Όταν πήγα στην Αμερική ήρθαν ατζέντηδες και άνθρωποι και εγώ ήθελα να κατεβάσω ρολά από τα πάντα, ήθελα να μη δουλεύω, ήθελα να φύγω. Είχα κουραστεί πάρα πολύ. Έπαθα burn out. Πήρα αεροπλάνο και έφυγα τρέχοντας. Είχα Έλληνες φίλους στην Αμερική και απέκτησα εκεί μια ζωή. Παράλληλα έγραφα και πήγαινα βόλτες, ήμουν ήρεμος. Δεν ήθελα να δουλέψω. Έγραψα μια ταινία αλλά δεν γυρίστηκε γιατί ήρθε η πανδημία”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα