Χριστίνα Παππά: Μιλά για τις καταστροφές στον Βόλο από την κακοκαιρία Daniel – “Ήταν τρομακτικό, έζησα έναν εφιάλτη”
Χριστίνα Παππά
Credit: Christina Pappa/Instagram

H Χριστίνα Παππά πέρασε πολύ δύσκολες ώρες καθώς η μητέρα της, που ζει μόνιμα στον Βόλο, ο οποίος επλήγη από την κακοκαιρία Daniel όπως όλη η Μαγνησία και η Θεσσαλία, εγκλωβίστηκε ολομόναχη ενώ είναι τέταρτη φορά εγχειρισμένη.

Η ηθοποιός μιλώντας στο Πρωινό είπε: “Ήταν τρομακτικό, έζησα έναν εφιάλτη. Ήταν να πάω την Πέμπτη αλλά τελικά λόγω βροχής δεν πήγα. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έγινε, ότι θα έχει αυτή την εξέλιξη” και πρόσθεσε:

“Είναι θλιβερό. Μιλούσα με τη μητέρα μου κάθε 10 λεπτά. Νιώθω θυμό, οργή, σαν να μου παίρνουν την ίδια μου τη ζωή. Μετά τις φωτιές, αυτό τώρα… Η ψυχολογία όλων μας είναι συνεχώς πάνω κάτω, νιώθω άρρωστη. Ειλικρινά σας μιλάω, εκεί που γελάω, εκεί κλαίω…”

Όπως επεσήμανε: “Η μητέρα μου είναι τέταρτη φορά εγχειρισμένη, ήταν ολομόναχη στο σπίτι. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γείτονες. Ήταν πραγματικά ώρες αγωνίας, κάθε φορά που τα συζητάω θέλω να κλαίω. Προσπαθώ να την καθησυχάζω. Ευτυχώς η δική μου μητέρα είναι καλά, ο υπόλοιπος κόσμος τι γίνεται; Είναι στενάχωροεξομολογήθηκε η Χριστίνα Παππά στο Πρωινό.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα