H Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης (25/9) καλεσμένοι στην εκπομπή “Happy Day” και μεταξύ άλλων δεν έκρυψαν την επιθυμία τους να μεγαλώσουν κι άλλο την οικογένειά τους.
Η Χριστίνα Μπόμπα εξομολογήθηκε πως βλέποντας τις δίδυμες κόρες τους να έχουν μεγαλώσει, νιώθει έτοιμη να κάνει τρίτο παιδί. «Ήθελα αρκετό χρόνο, επειδή ήταν δυο τα μωρά που κάναμε και ήταν απαιτητικό και το να τα θηλάσεις, τα ξυπνήματα, τα πρώτα βήματα, τώρα που σιγά σιγά έχουν όλα πάρει τον δρόμο τους, είμαι όλο και πιο έτοιμη για να κάνω ένα ακόμα παιδί» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Από την πλευρά του ο Σάκης Τανιμανίδης τόνισε πώς τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την εμπειρία της ανατροφής ενός παιδιού. «Εγώ είμαι πολύ της απλότητας και της κοινής λογικής. Δεν έχω ζήσει καμία εμπειρία στη ζωή μου -και έχω ζήσει αρκετές χάρη των εκπομπών- που να έρχεται ούτε καν κοντά σε σχέση με αυτό που σου δίνει η ανατροφή ενός παιδιού. Άρα, ένα ακόμα παιδί θα το έβλεπα μόνο ως μια θετική εξέλιξη στη ζωή μας, αν έρθει, αν δεν έρθει και τα δυο παιδάκια μας είναι υπεραρκετά» σημείωσε.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι δίδυμες κόρες του ζευγαριού, Αριάνα και Φιλίππα έγιναν 4 χρόνων τον περασμένο Ιούνιο.
Το δημοφιλές ζευγάρι μίλησε για πολλά ακόμη θέματα, μεταξύ αυτών και για τη δήλωση της Χριστίνας Μπόμπα ότι μετά τη γέννα της πήρε ένα χρόνο να βρει ξανά sexy ως γυναίκα.
«Είπα ότι εγώ για να αισθανθώ ξανά νορμάλ και δυνατή μου πήρε ένα χρόνο. Οπότε το έπιασαν αυτό… Δεν είπα ότι είχα ένα χρόνο να έρθω σε επαφή με τον άνδρα μου. Εννοούσα ότι δεν είχα την ίδια λίμπιντο όπως πριν κάνω παιδιά. Το έπιασαν αυτό και το ξεχείλωσαν. Δεν πειράζει όμως, ήταν ένα βήμα να μιλήσουν και άλλοι γιατί κάθε γυναίκα περνάει τη λοχεία διαφορετικά. Μπορεί να της πάρει δύο χρόνια να επανέλθει. Γενικά η εγκυμοσύνη θέλει χρόνο για να επανέλθει το σώμα» υποστήριξε.
Όσο για το αν ενοχλήθηκε από τα σχόλια που ακολούθησαν η Χριστίνα Μπόμπα ξεκαθάρισε πως δεν την ενοχλεί τίποτα καθώς ο άντρας που έχει στη ζωή της είναι η “ασπίδα” της.
«Δεν με ενόχλησε τίποτα γιατί εγώ έχω μία πολύ καλή βάση που είναι ο Σάκης. Δεν έχω να φοβάμαι τίποτα, έχω έναν πάρα πολύ καλό άνδρα που είναι πάντα δίπλα μου, πάντα δίπλα στα παιδιά μας, που όλα τα κάνουμε μαζί και γενικά δεν μπορεί να με αγγίξει τίποτα γιατί έχω την “ασπίδα” του. Τα ακούγαμε και γελάγαμε» ανέφερε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα