Χωρισμός «βόμβα» για Μαρία Αντωνά – Άρη Σοϊλέδη: «Έφυγε από το σπίτι»
Μαρία Αντωνά - Άρης Σοϊλέδης
Credit: Aris Soiledis, MARIA ANTONA/Instagram

Σαν κεραυνός έσκασε η είδηση πως η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης πήραν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, έπειτα από 7 χρόνια σχέσης.

Έδειχναν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz και ήταν ένα βήμα πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Αυτός είναι και ο λόγος που η είδηση του χωρισμού τους ξάφνιασε τους πάντες το απόγευμα της Δευτέρας (8/4).

Τόσο η Μαρία Αντωνά όσο και ο Άρης Σοϊλέδης έχουν διαγράψει τις κοινές τους φωτογραφίες από τα social media ενώ έχουν κάνει unfollow μεταξύ τους.

Ο Κώστας Φραγκολιάς ο οποίος θα ήταν και κουμπάρος στον γάμο τους επιβεβαίωσε την είδηση μέσα από την εκπομπή “Happy Day”. Όπως ανέφερε, το ζευγάρι περνά μία σοβαρή κρίση στη σχέση του η οποία ξεκίνησε από τότε που η Μαρία Αντωνά επέστρεψε από το Survivor.

«Δεν ξέρω αν θα είναι μόνιμο, αυτό το ξέρουν τα παιδιά. Το ζευγάρι έχει απομακρυνθεί, η Μαρία έχει φύγει από το σπίτι, με δική της πρόθεση. Ο χωρισμός έχει έρθει με χαμηλούς τόνους, δεν έχει γίνει κάποια φασαρία. Και τους δύο τους έχω δει πολύ ήρεμους» σημείωσε ο Κώστας Φραγκολιάς.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα