Χωρισμός-“βόμβα” για Chiara Ferragni και Fedez έπειτα από πέντε χρόνια γάμου
Credit: Chiara Ferragni /Instagram

Η Chiara Ferragni και ο Fedez τράβηξαν χωριστούς δρόμους έπειτα από πεντέμισι χρόνια γάμου. Σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, ο ράπερ έφυγε από το σπίτι τους την περασμένη Κυριακή, βάζοντας οριστικό τέλος στον γάμο τους.

Ο λόγος του χωρισμού φέρεται να είναι τα πρόσφατα νομικά προβλήματα της πασίγνωστης influencer. Ωστόσο, αυτος δεν είναι ο μόνος λόγος. Φαίνεται ότι η σχέση τους διαλύθηκε στο περσινό Sanremo, όταν ο Fedez φίλησε έναν άνδρα στη σκηνή, σοκάροντας τους πάντες και περισσότερο τη σύζυγό του. Πιστεύεται ότι η Chiara ήθελε να χωρίσει μαζί του νωρίτερα, αλλά η ασθένειά του την έκανε να αναβάλει την απόφαση.

Κάτι που φαίνεται ότι ο Fedez δεν γνώριζε. Όταν άρχισαν τα νομικά προβλήματα και τα προβλήματα με την εικόνα της Chiara, λόγω του λεγόμενου σκανδάλου panettone, ο Fedez την κατηγόρησε ότι η κακή εικόνα της Chiara κατέστρεφε την επιχείρησή του.

Τις τελευταίες ώρες, η Ferragni δημοσίευσε δύο ιστορίες που ρίχνουν λάδι στη φωτιά και ταυτόχρονα υπαινίσσονται μια μεγάλη αλλαγή: “Στη ζωή, και η νίκη και η ήττα θα συμβούν. Αυτό που δεν είναι ποτέ αποδεκτό είναι να σταματήσει κανείς. Και η δύναμη δεν είναι εκεί έξω, είναι μέσα σου”.

Αυτή η σιωπή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συνέπεσε με ένα σκάνδαλο που αφορούσε τις εταιρείες της Ferragni, Fenice και Tbs Crew. Επιβλήθηκε βαρύ πρόστιμο άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ για αθέμιτες εμπορικές πρακτικές που σχετίζονται με την πώληση του Pandoro Balocco, ενός προϊόντος που σχεδίασε η Ferragni. Το σκάνδαλο επιβάρυνε τη Ferragni, η οποία βρέθηκε στο μάτι της θύελλας των μέσων ενημέρωσης. Ο Fedez, σε μια προσπάθεια να υπερασπιστεί τη σύζυγό του, κυκλοφόρησε ένα βίντεο που, δυστυχώς, έριξε λάδι στη φωτιά, προσελκύοντας ευρεία κριτική αντί για συμπάθεια.

Η απόφαση του ζευγαριού να αποστασιοποιηθεί ο ένας από τον άλλον στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά το σκάνδαλο έχει χαρακτηριστεί ως “διαζύγιο τακτικής”. Με 44 εκατομμύρια κοινούς ακόλουθους στο Instagram, οι διαδικτυακές τους ενέργειες έχουν σημαντικό αντίκτυπο στη δημόσια εικόνα τους.

ο ζευγάρι, γνωστό για την τάση του να μοιράζεται τη ζωή του στο Instagram, απουσίαζε επιδεικτικά ο ένας από τις αναρτήσεις του άλλου. Η τελευταία ανάρτηση όπου τους είδαμε να ποζάρουν μαζί ήταν από το Σεν Μόριτζ στις 10 Δεκεμβρίου 2023.

Αυτό το γεγονός οδήγησε σε κύμα εικασιών σχετικά με μια πιθανή κρίση ή χωρισμό μεταξύ των δύο. Η Chiara, τελευταία, ανέβαζε μόνο φωτογραφίες με τα παιδιά της και υπήρχε απρόσμενη απουσία του συζύγου της από τον λογαριασμό της στο instagram.

Η σχεση τους ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2016. Στις 6 Μαΐου 2017 αρραβωνιάστηκαν στη Βερόνα ενώ την 1η Σεπτεμβρίου 2018, παντρεύτηκαν στη Σικελία. Απέκτησαν μαζί δύο παιδιά: τον Leone (γενν. 19 Μαρτίου 2018) και τη Vittoria (γενν. 23 Μαρτίου 2021). Ζουν οικογενειακώς μεταξύ Λος Άντζελες και Μιλάνου.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα