Χωρίς τη βέρα της η Gisele Bündchen – “Ο Tom Brady έχει πληγωθεί πολύ από εκείνη”

Ο Τom Brady δυσκολεύεται να αποδεχθεί ότι όλα τελείωσαν με τη Gisele και τον γάμο τους.

Πηγή προσκείμενη στον παίκτη του NFL, σημειώνει, μετά τις αναφορές ότι η εν διαστάσει σύζυγός του Gisele Bündchen μιλά εδώ και εβδομάδες με δικηγόρο διαζυγίων, ότι “είναι φανερό ότι είναι πονάει. Έχει πληγωθεί πολύ από εκείνη” σημείωσε η πηγή μιλώντας στο People.

Για μήνες υπήρχαν αναφορές για προβλήματα μεταξύ του Brady και της Βündchen, που ξεκίνησαν αμέσως μετά την επιστροφή του Brady στο NFL για άλλη μια σεζόν, αφού προηγουμένως είχε ανακοινώσει ότι θα αποσυρόταν. Η επιλογή αυτή προκάλεσε “πολλή ένταση” ανάμεσα στο ζευγάρι, είπαν πολλές πηγές στο People.

Αλλά άλλες πηγές αναφέρουν ότι τα προβλήματά τους είναι διαφορετικά από την επιστροφή του παίκτη στο ποδόσφαιρο. “Είναι περίπλοκο. Υπάρχουν πολλά περισσότερα” λέει άνθρωπος του περιβάλλοντός τους.

Τώρα, τόσο η Bündchen όσο και ο Brady έχουν προσλάβει δικηγόρους διαζυγίου καθώς αναζητούν τα βήματά τους στην επόμενη φάση της σχέσης τους.

Είναι αυτή που το πάει για διαζύγιο” αναφέρει η πρώτη πηγή. “Αυτή παίζει επίθεση και αυτός άμυνα. Θέλει να προστατεύσει τον εαυτό του και τα συμφέροντά του, αλλά μόλις ξεκινά να ακολουθεί τη νομική οδό για να υπερασπιστεί τον εαυτό του απέναντί της. Δεν θέλει αυτό να γίνει άσχημο, δεν θέλει να πολεμήσει. Αν έρθει το διαζύγιο, που έτσι θα γίνει όπως φαίνεται- θέλει να γίνει όσο πιο μαλακά“.

Κι ενώ ο Brady φαίνεται να έχει μια μικρή ελπίδα για συμφιλίωση, το supermodel μοιάζει έτοιμο για… εξαγνισμό. Την Πέμπτη η Gisele εθεάθη να καθαρίζει πνευματικά το αυτοκίνητό της, διώχνοντας την κακιά ενέργεια με τη βοήθεια μίας ολιστικής θεραπεύτριας. Η γυναίκα εμφανίζεται να καίει φασκόμηλο για να διώξει την κακή ενέργεια, με τη Gisele να εμφανίζεται χωρίς τη βέρα της, δείχνοντας αποφασισμένη για το διαζύγιο.

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο για 13 χρόνια. Η Gisele υπαινίχθηκε τον χωρισμό όταν σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε πει πως πλέον θα κοιτάξει τον εαυτό της αφού οι άλλοι κάνουν τις δικές τους επιλογές.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα