Χάρης Ρώμας: «Αν είχαμε κάνει αυτό το παιδί με την πρώην σύζυγό μου, σήμερα θα είχε 3 πατεράδες »
Χάρης Ρώμας
harisromas/Instagram

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε στο “Πρωινό” με αφορμή την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στον γάμο που είχε κάνει στο παρελθόν.

«Γιορτάζουμε μια Ανάσταση, μια σημαντική μεταρρύθμιση, αυτή τη νομοθεσία που ψηφίστηκε στη Βουλή για τον γάμο για τα ομόφυλα ζευγάρια στη χώρα μας», είπε αρχικά ο Χάρης Ρώμας. 

Και συνέχισε: “Υπήρξα κάποια στιγμή παντρεμένος, ήμουν ερωτευμένος. Στην πορεία είδα ότι δεν είναι αυτό. Η σύζυγός μου τότε είχε μείνει έγκυος, απέβαλε. Έτυχε να αποβάλει. Αν δεν είχε αποβάλει θα είχα τώρα έναν γιο. Αν είχαμε κάνει αυτό το παιδί και είχαμε χωρίσει, σήμερα το παιδί αυτό θα είχε ως βιολογικό πατέρα εμένα.

Θα μπορούσε όμως να είχε και έναν δεύτερο πατέρα αν είχα ή αν έχω έναν σύντροφο και θα είχε και έναν τρίτο πατέρα, τον σύζυγο της πρώην γυναίκας μου. Δεν βλέπω κανένα κόλλημα να έλεγα σε αυτό το παιδί ότι άλλα παιδιά έχουν έναν πατέρα, εσύ έχεις την τύχη να τρεις πατεράδες… Μήπως είναι καλύτερο από τον έναν;”.

Και κατέληξε ο Χάρης Ρώμας: “Δεν θα έκανα παιδί με παρένθετη μητέρα, γιατί δεν είμαι έτοιμος για αυτό. Δν θα έκανα έναν γάμο τώρα, γιατί δεν μου είναι απαραίτητο. Είμαι μεγάλος, έχω ζήσει τη ζωή μου και συνεχίζω να τη ζω, οπότε υπάρχει συντροφικότητα”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα