Search
Close this search box.
Brooklyn Beckham: Στέλνει μήνυμα στην οικογένειά του εν μέσω ρήξης
H Nicola Peltz και ο Brooklyn Beckham στο κόκκινο χαλί για το 2ο γκαλά του Μουσείου της Ακαδημίας, στις 15 Οκτωβρίου 2022
H Nicola Peltz και ο Brooklyn Beckham στο κόκκινο χαλί για το 2ο γκαλά του Μουσείου της Ακαδημίας, στις 15 Οκτωβρίου 2022 / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ - EPA/CAROLINE BREHMAN

Ο Brooklyn Beckham έστειλε ένα μήνυμα στην οικογένειά του εν μέσω μιας πικρής κόντρας, καθώς ενημέρωσε τη φωτογραφία προφίλ του στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο μεγαλύτερος γιος του David και της Victoria εξαπέλυσε μια σφοδρή διαδικτυακή επίθεση κατά των γονιών του, David και Victoria, καθώς και των αδελφών του, Romeo και Cruz.

Κάνοντας μια σειρά εκρηκτικών ισχυρισμών, κατηγόρησε τους γονείς του ότι τον «ελέγχουν», ότι προσπάθησαν να καταστρέψουν τον γάμο του, ότι τον ταπείνωσαν και ότι οι αδελφοί του «είχαν αποστολή να μου επιτεθούν στα κοινωνικά δίκτυα».

Τώρα, ο Brooklyn έχει στείλει άλλο ένα αιχμηρό μήνυμα στην οικογένειά του, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει καμία επιθυμία να συμφιλιωθεί μαζί τους.

Ο Brooklyn άλλαξε τη φωτογραφία προφίλ του στο Instagram επιδεικνύοντας το πίσω μέρος του κεφαλιού του, όπου ξεχωρίζει στον αυχένα του το τατουάζ με τα μάτια της συζύγου του, Nicola Peltz.

Πηγές δήλωσαν στην Daily Mail ότι η Victoria είναι «συντετριμμένη», καθώς το χάσμα που υπήρχε δημόσια μεταξύ μητέρας και γιου φαίνεται τώρα αδύνατο να γεφυρωθεί.

Σε μία από τις έξι αιχμηρές αναρτήσεις του στο Instagram τη Δευτέρα το βράδυ, ο 26χρονος επίδοξος φωτογράφος και influencer μαγειρικής κατηγόρησε τους γονείς του ότι προσπάθησαν να τον πιέσουν να υπογράψει μια συμφωνία, προσθέτοντας ότι από τότε που αρνήθηκε, δεν τον «αντιμετώπισαν όπως πριν».

Άτομα κοντά στην οικογένεια επιμένουν ότι δεν υπήρξε καμία «δωροδοκία» ή πίεση, και τονίζουν ότι η κίνηση, πριν από τον γάμο του Brooklyn στη Φλόριντα το 2022 με την κόρη δισεκατομμυριούχου Nicola, είχε σκοπό να προστατεύσει τον Brooklyn εν μέσω μίας από τις πολλές εμπορικές συμφωνίες του σερ David.

Η απαίτηση για τα δικαιώματα της οικογένειας Beckham ήρθε, όπως αναφέρθηκε, μετά την υπογραφή συμφωνίας του David με μία αμερικανική εταιρεία εμπορικών σημάτων, πωλώντας το 55% της DB Ventures στην Authentic Brands Group για 200 εκατομμύρια λίρες, η οποία θα έδινε στους εμπορικούς συνεργάτες του και της Victoria κάποια δικαιώματα πάνω στο επώνυμο Beckham.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα