Μπορεί ο Bad Bunny να επισκιάσει την Kendall Jenner; Με αυτό το καπέλο μπορεί και να το έκανε
Ο Bad Bunny και η Kendall Jenner
Credit: Kendall Jenner- Bad Bunny/ Instagram

Μετά την ολοκλήρωση των επαγγελματικών της υποχρεώσεων (μήνα μόδας διανύουμε άλλωστε!), η Kendall Jenner επέστρεψε στη Νέα Υόρκη προκειμένου να συνοδεύσει τον νέο της σύντροφο, Bad Bunny, σε ρομαντικό dinner date.

Το ζευγάρι αποφάσισε να απολαύσει μία χαλαρή βραδιά, δειπνώντας στο ιταλικό εστιατόριο, Carbone, ντυμένο ιδιαίτερα!

Το μοντέλο φόρεσε ένα μεταξωτό πουκάμισο με ελαφρώς φαρδιά παντελόνα και κράτησε ένα μικρό μαύρο τσαντάκι, δείχνοντας απλά υπέροχη μέσα στο μίνιμαλ σύνολό της. Μίνιμαλ θα χαρακτηρίζαμε και τον τραγουδιστή επίσης, ο οποίος ωστόσο, αποφάσισε να κλέψει τα φώτα της δημοσιότητας… κρυμμένος!

Ο Bad Bunny λοιπόν, επέλεξε πουκάμισο με τζιν και αποφάσισε να κρύψει το πρόσωπό του πίσω από γυαλιά ηλίου, ένα καπέλο των New York Yankees και… ένα μαντήλι. Δεν είμαστε σίγουρες βέβαια αν το μαντήλι ήταν μέρος της αρχικής εικόνα ή απλά κάτι που κρατούσε στην Gucci τσάντα του για τέτοιες περιπτώσεις, αλλά εντέλει αποδείχτηκε το highlight της βραδιάς.

Μοιάζει λίγο απίθανο, έτσι δεν είναι; Ο Bad Bunny, ένας τραγουδιστής με εκκεντρική προσωπικότητα να επισκιάζει την Kendall Jenner, ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα στον κόσμο. Κάποιες φορές η μόδα μπορεί να εκπλήσσει ευχάριστα…

Θέλουμε να πιστεύουμε πως την επόμενη φορά που ο Bad Bunny θα θέλει να περάσει απαρατήρητος και θα επιλέξει κάτι πιο διακριτικό. Βέβαια, λένε πως ο βήχας και ο έρωτας δύσκολα κρύβονται, αλλά θα μπορούσε τουλάχιστον να προσπαθήσει!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα