Μπέττυ Μαγγίρα: Παρενέβη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά – «Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις»
Mπέττυ Μαγγίρα
Credit: Μπέττυ Μαγγίρα/ Instagram

Η Μπέττυ Μαγγίρα παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά προκειμένου να ξεκαθαρίσει για την αμοιβή που είχαν λάβει η ίδια και η αδερφή της, Ματθίλδη όταν είχαν παρουσιάσει την Eurovision.

«Ήθελα να βγω για να διευκρινίσω για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Εγώ δεν το είδα στον αέρα, αλλά μου είπανε ότι σχολιάσατε σε σχέση με την αμοιβή μας στη Eurovision για να κάνουμε την αναμετάδοση. Εγώ διευκρίνισα πάρα πολύ καλά ότι εμείς πληρωθήκαμε δύο χρονιές σερί για την παρουσίαση που κάναμε με τη Ματθίλδη για τους τελικούς, για να μεταδοθεί τηλεοπτικά ο ελληνικός τελικός και να επιλεγεί ποιος καλλιτέχνης θα πάει στη Eurovision και μέσα στην αμοιβή ήταν όλο το πακέτο. Δεν μας ξεχώρισαν ότι αυτά θα πάρετε για τον τελικό και αυτά για τη μετάδοση της Eurovision. Τη μία χρονιά πήγαμε στο Βελιγράδι και την επόμενη στη Μόσχα» υπογράμμισε η Μπέττυ Μαγγίρα και πρόσθεσε:

«Δεν θέλω να υπάρχει παρεξήγηση. Ο Θανάσης και ο Ζερόμ είπαν ότι δεν είχαν αμοιβή για αυτό το πράγμα και κάποιος με πήρε και μου είπε ότι λέγεται αυτό αλλά δεν διευκρινίζεται».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα