Μπέττυ Μαγγίρα: “Λύγισε” on air – Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Η Μπέττυ Μαγγίρα προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση στον “αέρα” της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα” με αφορμή τα όσα είπε Σταύρος Μαντζώρος για την περιπέτεια υγείας του πρώτου του παιδιού. Συγκεκριμένα ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι ο γιος του έπαθε εγκολεασμό σε ηλικία δύο ετών.

“Όταν ήταν ο πρώτος μου γιος μικρός, νομίζω 2 ετών, έπαθε εγκολεασμό και το παιδάκι ήταν σχεδόν αναίσθητο. Από τον να τον πάρω και να το πάω στο Παίδων, πραγματικά ζορίστηκα πάρα πολύ. Ζορίστηκα πάρα πολύ και μέσα μου και έξω μου και όλα¨, τόνισε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Μαντζώρος.

Η Μπέττυ Μαγγίρα μίλησε με τη σειρά της για τις δύσκολες στιγμές που έζησε με τη δεύτερη κόρη της, όταν ακόμη ήταν νεογέννητη. “Η Καλλινίκη ήταν 45 ημερών και έπρεπε να προσέχω. Γι’ αυτό και δεν έστελνα την Ανδριάννα στον παιδικό σταθμό για να μην πάρει κάποια ίωση. Έκανε λοιπόν πυρετό και οι γιατροί έψαχναν να δουν τι είναι. Πέντε ημέρες έμεινα στο νοσοκομείο”, είπε η παρουσιάστρια και ηθοποιός και συμπλήρωσε:

“Έχασα το φως μου γιατί ήταν βρέφος. Εξετάσεις… Να κλαίω συνέχεια… Ήμουν λεχώνα. Όταν βγήκα από το νοσοκομείο, κατέρρευσα. Δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Ήταν σαν να μην έδινε εντολή ο εγκέφαλος”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα