Μπέσσυ Αργυράκη: Το μυστικό του επιτυχημένου γάμου της
Μπέσσυ Αργυράκη με τον σύζυγό της
Credit: Μπέσσυ Αργυράκη/Instagram

H Μπέσσυ Αργυράκη μίλησε για την αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση αλλά και για τη σχέση με τον σύζυγό της.

Μετά τη συμμετοχή της στο “Dancing with the stars” η Μπέσσυ Αργυράκη έχασε περίπου 15 κιλά, όπως είπε στο Mega Καλημέρα. “Έκανα εντατική γυμναστική. Έχασα αρκετά κιλά. Έκτοτε συνέχισα τα μαθήματα. Μετά μπήκα στη διαδικασία του Just και πρόσεχα. Έχασα 15-16 κιλά. Δεν θέλω να τα ξαναπάρω γιατί νιώθω ανάλαφρα, περπατάω και πετάω”.

Για το μυστικό του επιτυχημένου γάμου της σημείωσε: “Είμαι πολύ τυχερή γιατί ο άνδρας μου είναι ένας άνθρωπος με πολλή κατανόηση και στην περίπτωσή μου χρειαζόταν, γιατί η δουλειά μου είναι τέτοια που πρέπει συνέχεια να φεύγω. Κατανόησα κι εγώ τη δουλειά του γυναικολόγου, είναι που πρέπει να λείψει τα βράδια, μ’ ένα τηλέφωνο ξαφνικό “ελάτε γιατρέ!”. Οπότε ο ένας κατανοεί τον άλλον. Δεν θέλει πάρα πολύ να το ψάχνουμε, όσο να αφήνουμε τον άλλον και να μην τον καταπιέζουμε.

Εγώ ζήλευα τον πρώτο καιρό τον άνδρα μου, ο άνδρας μου δεν μου έχει δείξει ζήλεια. Είναι πάρα πολύ καλός σ’ αυτό. Εγώ ζήλευα γιατί είναι ένας πάρα πολύ επιτυχημένος γυναικολόγος εμένα, πολύ όμορφος και όταν πήγαινα στο γραφείο του και έβλεπα ότι θα δει όλες αυτές τις γυναίκες που ήταν στη σειρά το σκεφτόμουν, προβληματιζόμουν. Αλλά αυτό ήταν τον πρώτο καιρό και ιδίως την εποχή που ήμουν έγκυος”.

Περιέγραψε, επίσης, την πιο ακραία εκδήλωση θαυμασμού που έχει δεχθεί: “Κάποτε μου έκαν δώρο ένα πανάκριβο περιδέραιο με μπριγιάν, και μεγάλα μπριγιάν. Πήγα, ρώτησα, μου λένε “αυτό είναι πολύ ακριβό”. Ηταν να το πάρω στην Αυστραλία μαζί με τα υπόλοιπα κοσμήματα, μην τυχόν και δεν το βάλω. Και το πήρα μαζί μου και το ξέχασα στο ταξί”

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα