Search
Close this search box.
Ατύχημα για την Ελένη Φουρέιρα με το μπήκε το 2025
Ελένη Φουρέιρα
Credit: Eleni Foureira/Instagram

Ο νέος χρόνος δεν μπήκε με τον καλύτερο τρόπο για την Ελένη Φουρέιρα. Η τραγουδίστρια είχε ατύχημα τις πρώτες ώρες του 2025 στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται με τον Χρήστο Μάστορα.

Η ίδια τα ξημερώματα της Τετάρτης μοιράστηκε μία φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram δείχνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους το σημάδι στο πρόσωπό της, κοντά στο μάτι της. «Ωραία μας μπήκε το 2025» σχολίασε στο story της η Ελένη Φουρέιρα χωρίς να αναφερθεί σε λεπτομέρειες για το πώς χτύπησε.

Το σημάδι της Ελένης Φουρέιρα μετά το ατύχημα
Credit: Eleni Foureira/Instagram

Λίγες ώρες νωρίτερα, η τραγουδίστρια είχε ποζάρει με ολόσωμη διάφανη φόρμα σε γήινη απόχρωση και animal print γόβες δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο δηλώντας έτοιμη να υποδεχτεί το 2025.

«Νομίζω με δυσκολεύουν τα πάντα όσον αφορά την αναγνωρισιμότητα εκτός, από την στιγμή που βρίσκομαι στη σκηνή. Η στιγμή που βρίσκομαι στη σκηνή είναι η μόνη στιγμή που μου αρέσει πολύ που ο κόσμος με αναγνωρίζει και αγαπάει τα τραγούδια μου. Φουσκώνεις ρε παιδί μου, φουσκώνεις σαν παγόνι», είχε δηλώσει πρόσφατα η Ελένη Φουρέιρα στη διαδικτυακή εκπομπή του Παντελή Τουτουντζή.

Σχετικά με το αν της αρέσει η περίοδος των γιορτών, η Ελένη Φουρέιρα είχε πει:  «Έχω πάρα πολλές ωραίες αναμνήσεις από τα Χριστούγεννα ως παιδί. Ήταν πολύ γλυκές εποχές. Πλέον, ο στολισμός στο σπίτι και όλα αυτά γίνονται ξεκάθαρα για τον Ερμή. Τον βλέπω ότι του αρέσουν πολύ και με κάνει πολύ χαρούμενη. Γίνεσαι κι εσύ παιδί μαζί με το παιδί σου».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα