Αθηνά Οικονομάκου: Λύγισα μετά τη γέννηση του Μάξιμου, φλέρταρα με την επιλόχειο κατάθλιψη

Η Αθηνά Οικονομάκου σε συνέντευξή της μίλησε μεταξύ άλλων για τη μητρότητα, τα παιδιά της, τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο, την ψυχοθεραπεία, αλλά και την επιλόχειο κατάθλιψη.

“Δεν είναι άπλα τα πράγματα για μία εργαζομένη μητέρα στον συγκεκριμένο χώρο. Με το δεύτερο παιδί ένιωσα πιο πολύ μαμά, ολοκληρώθηκα, ολοκληρώθηκε η οικογένεια με έναν τρόπο. Τα συναισθήματά μου δεκαπλασιάστηκαν. Λατρεύω τον Μάξιμο και φοβόμουν πως θα μοιραστεί η αγάπη με το δεύτερο παιδί. Φλέρταρα με την επιλόχειο κατάθλιψη άλλα επειδή είχα πολλά χρονιά ψυχοθεραπείας στην πλάτη μου δεν την έπαθα τελικά», τόνισε η αγαπημένη ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη” και πρόσθεσε:

Λύγισα μετά τη γέννηση του Μάξιμου όμως επειδή συνέχιζα την ψυχοθεραπεία αυτό με βοήθησε να πατήσω στα ποδιά μου και να πιστέψω στον εαυτό μου ξανά. Μετά το εξάμηνο όλα καλυτέρευσαν. Ο Φίλιππος έδειχνε υπομονή και κατανόηση όμως επί της ουσίας ποτέ δεν κατάλαβε τι ένιωθα γιατί φοβόμουν να το παραδεχθώ και εγώ στον εαυτό μου”.

“Κλείνω σχεδόν δεκαετία ψυχοθεραπείας. Ξεκίνησα όταν άρχισα να νιώθω δυσάρεστα συναισθήματα πάνω στην σκηνή, φοβόμουν ότι θα αρρωστήσω, ήταν ο φόβος του θανάτου μέσα σε όλα αυτά”, συνέχισε η Αθηνά Οικονομάκου και κατέληξε:

” Ήταν μία περίοδος στο MEGA με καθημερινά γυρίσματα στη “Ζωή της άλλης”. Είχαν πέσει όλοι πάνω μου. Έλεγα “παιδιά θα πέσω κάτω” και μου έλεγε ο σκηνοθέτης “τι λες; εγώ είμαι 60 ετών και δεν πέφτω κάτω”. Μία μέρα δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι, πήγα σε παθολόγο με την πίεση μου 4 και 6. Στις πρώτες συνεδρίες της ψυχοθεραπείας μόνο έκλαιγα”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα