Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Ταξίδι στο αγαπημένο τους Παρίσι με τα παιδιά τους
Αθηνά Οικονομάκου
Credit: Athina Oikonomakou/ Instagram

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος βρίσκονται στην «πόλη του φωτός», απολαμβάνοντας όμορφες στιγμές με τα δύο παιδιά τους.

Η αγαπημένη ηθοποιός λατρεύει τα ταξίδια και ιδιαίτερα το Παρίσι, καθώς το επισκέπτεται όταν το επιτρέπουν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Σε ένα μικρό διάλειμμα λοιπόν, από τις φετινές επαγγελματικές της υποχρεώσεις, καθώς πρωταγωνιστεί στην σειρά του Ant1, “Ο πρώτος από εμάς» όπου ήδη από τα πρώτα επεισόδια γνωρίζει τεράστια επιτυχία, η Αθηνά Οικονομάκου επισκέφτηκε για ακόμη μία φορά, την Γαλλική πρωτεύουσα.

Μία μέρα μετά την πέμπτη επέτειο του γάμου τους, η Αθηνά Οικονομάκου ανήρτησε φωτογραφίες από την επιβίβασή τους στο αεροπλάνο για το Παρίσι. Μάλιστα σε ένα στιγμιότυπο ο Μάξιμος και η μικρούλα Σιέννα κοιτάζουν το παράθυρο του αεροπλάνου, ενώ σε βίντεο που ανήρτησε στα storie της, φαίνονται να απολαμβάνουν τις βόλτες στην ευρωπαική πρωτεύουσα.

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο σύζυγός της επισκέφτηκαν και την Αψίδα του Θριάμβου που βρίσκεται στην Πλατεία του Καρουζέλ. Μάλιστα, η ηθοποιός πόζαρε χαρούμενη και χαμογεαλαστή για φωτογραφίες στο ηλιόλουστο Παρίσι.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα