Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής “Buongiorno”. Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας μίλησε μεταξύ άλλων για τον σύντροφό της, Μπρούνο Τσερέλα και τα δημοσιεύματα για τον επικείμενο γάμο τους.
«Έχουμε κουραστεί όλοι με τον ντόρο που γίνεται με τα δημοσιεύματα, είναι ανούσιο πια να το συζητάμε, φτάνει. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει, δεν νομίζω να έχει πια σημασία», είπε αρχικά η Αθηνά Οικονομάκου.
Και συνέχισε: «Θα το μάθετε γιατί μετά από ένα σημείο όταν τόσος κόσμος το ψάχνει, είτε υπάρχει αλήθεια πίσω από αυτό, είτε υπάρχει μια υπόθεση, είτε κάποιος βγαίνει και λέει κάτι που έχει ακούσει από κάποιον, πάντα υπάρχει μια αναπαραγωγή που δεν εξαρτάται από μένα».
Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά
Μετά την προβολή των δηλώσεων η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε τον διάλογο που είχε σε επικοινωνία της με την ηθοποιό: «Είναι θέματα που παίζουν και όπως λέει και η ίδια, εκείνη δεν τα προκαλεί και ισχύει. Εγώ μια μέρα που κάτι μου είχε στείλει και τη ρώτησα αν μπορώ να το πω στην εκπομπή; Και μου λέει: “Σε παρακαλώ Φαίη μου δεν θέλω. Καταλαβαίνω ότι κάποια στιγμή θα βγει αλλά δεν θα ήθελα…” Πρέπει να είναι σεβαστό».