Άρτεμις Αστεριάδη: Συγκλονίζει η εξομολόγηση για τη δύσκολη εγκυμοσύνη της – “Εμφανίστηκε η Παναγία και σταμάτησε το αίμα”

Η Άρτεμις Αστεριάδη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” για τη δύσκολη εγκυμοσύνη που είχε και ξέσπασε σε κλάματα.

“Μετά το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης ξεκίνησαν τα προβλήματα. Στον πέμπτο μήνα έπαθα ξαφνικά μια πολύ μεγάλη αποκόλληση. Ήμουν στον καναπέ, με πιάνει μια πολύ μεγάλη αιμορραγία, ήταν και το παιδί μπροστά, λέω στον άντρα μου «το παιδί». Έλεγα ότι το χάσαμε, μετά λιποθύμησα από την αιμορραγία και πήγα νοσοκομείο. Στο νοσοκομείο εμφανίστηκε κάτι στο χέρι μου που έμοιαζε με την Παναγία να κρατά ένα μωρό και από εκείνη τη μέρα σταμάτησε το αίμα. Το λέω και ανατριχιάζω. Στο σπίτι ήμουν κλινήρης, έκανα κι ενέσεις ινσουλίνης. Πριν τα παιδιά μου είχα «χάσει» κι ένα παιδί”, τόνισε χαρακτηριστικά η Άρτεμις Αστεριάδη.

Στη συνέχεια η ηθοποιός και μοντέλο μίλησε για την απόφασή της να τελειώσει το Λύκειο: «Πηγαίνω σε νυχτερινό σχολείο. Πέρυσι τελείωσα την Α΄ Λυκείου. Η ζωή ήταν πολύ σκληρή στα παιδικά μου χρόνια και από όταν ανέλαβα μόνη μου τη ζωή μου, πήγαν όλα καλά. «Ο λόγος που ξεκίνησα το σχολείο ήταν για να γίνω το σωστό παράδειγμα για το παιδί μου. Πιστεύω ότι η οικογένειά μου δεν άξιζε να έχει δικά της παιδιά”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα