Ο Άρης Λεμπεσόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Στούντιο 4”. Ο σπουδαίος ηθοποιός θυμήθηκε στιγμές από την καριέρα του, τα λόγια του Δημήτρη Χορν, ενώ μίλησε και για τα όνειρά του.
Σχετικά με την τηλεοπτική σειρά «Η αίθουσα του θρόνου», ο Άρης Λεμπεσόπουλος τόνισε: «Με τιμάει να σε θυμούνται για κάτι. Είναι από τα λίγα παράσημά μου. Μια συνάντηση ανθρώπων, ιστορίας, μουσικής, φωτογραφίας, σκηνοθεσίας. Μπορεί να είναι και το μόνο μου παράσημο. Έχω κι ένα-δυο, αλλά αυτό μένει σαν αποτύπωμα σε μια εικόνα».
Για τη θεατρική παράσταση “Αρχιμάστορα Σόλνες”, όπου πρωταγωνιστεί και τον Δημήτρη Χορν, ο οποίος είχε παίξει τον ίδιο ρόλο, ο ηθοποιός ανέφερε: «Υπάρχει ένα πολύ ωραίο ντοκιμαντέρ του κυρίου Σκεύα, όπου ο Χορν λέει ότι έβλεπε πάντα στον ύπνο του τον πατέρα του ζωντανό. Όταν έκανε τον “Αρχιμάστορα Σόλνες”, τον είδε νεκρό. Ήξερε ότι θα ήταν η τελευταία φορά. Το κουβαλάω μέσα μου ότι αυτό ήταν το τελευταίο του έργο. Καμιά φορά λες, μήπως είναι το τελευταίο μου κι εμένα; Όχι γιατί συγκρίνομαι εγώ μ’ αυτόν τον μυθικό άνθρωπο της εποχής του. Αλλά αυτό δεν φεύγει».
Ο Άρης Λεμπεσόπουλος, τέλος, μίλησε και για τη στιγμή που ο αείμνηστος Δημήτρης Χορν τον παρακολούθησε σε παράσταση και του απευθύνθηκε με θετικά σχόλια: «Δεν πήραν τα μυαλά μου αέρα. Ίσα ίσα, δυσκολεύτηκα. Μετά δυσκολεύτηκα και στην εύρεση εργασίας. Άκουσα τα πάντα, ότι ήταν σόου, ότι δεν το εννοούσε. Όμως πιστεύω πως εκείνη τη βραδιά έκανε μέσα από μένα ένα προσωπικό ταξίδι στο παρελθόν του, γιατί μετά μου μίλησε για πράγματα να παίξω, είναι πράγματα που είχε παίξει ο ίδιος. Το άλλο το “σόου”, ότι του έδωσε αυτόγραφο, μου δημιούργησε εχθρούς και ένα σύμπλεγμα εγκλωβισμού και κλεισίματος».