Απόστολος Ρουβάς: Επιβεβαίωσε ότι θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά – “Ανυπομονώ για αυτή τη στιγμή”
Credit: apostolos_rouvas/Instagram


Ο Απόστολος Ρουβάς μίλησε μέσω skype στην εκπομπή «Πρωινό Μας» και επιβεβαίωσε ότι θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά. Ο σεφ και πρώην παίκτης του Survivor δεν έκρυψε τη χαρά του για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του Φανής Γιαβρίδου και αποκάλυψε πώς του ανακοίνωσε το χαρμόσυνο γεγονός.

“Δεν ήθελα να το μοιραστώ ακόμη. Η αλήθεια είναι ότι την ημέρα που μου έκαναν την έκπληξη συγκινήθηκα και χάρηκα πάρα πολύ που είδα και τον πατέρα μου. Γύρισα από μια κουραστική ημέρα στη δουλειά. Η έκπληξη ήταν ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να μου συμβεί εκείνη την στιγμή. Μου έφτιαξε τη διάθεση και μου βγήκε αυθόρμητα να μοιραστώ το ευχάριστο γεγονός στα social media”, τόνισε ο Απόστολος Ρουβάς και πρόσθεσε:

“Για πρώτη φορά μπαμπάς! Ανυπομονώ για αυτή τη στιγμή! Μια μέρα ψωνίζαμε και η Φανή μπήκε σε ένα φαρμακείο για να πάρει ένα τεστ. Γιατί είχε τις αμφιβολίες της. Ένα βράδυ καθόμασταν στον καναπέ και μου είπε ότι υπάρχει πιθανότητα να είναι έγκυος. Ξετρελάθηκα! Είχα ατελείωτο άγχος μέχρι να βεβαιωθούμε ότι είναι όλα καλά. Αλλού πατούσα αλλού βρισκόμουν. Έχω ζήσει αρκετά με τα ανίψια μου. Μπορώ να πω ότι τότε ήταν που άρχισα έντονα να θέλω να ζήσω μια τέτοια κατάσταση. Μου άρεσε πολύ αυτό που έβλεπα. Ήθελα πολύ να το ζήσω. Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη χάρηκαν πάρα πολύ, το περίμεναν”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα