Αποστολία Ζώη: Συγκλονίζει η εξομολόγηση για το bullying – «Πότε κάναμε ωραία παρέα; – Μου είχατε σακατέψει την ψυχούλα»
Αποστολία Ζώη
Credit: apostoliazoi/Instagram

Η Αποστολία Ζώη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σού». Η τραγουδίστρια μίλησε μεταξύ άλλων για το bullying που υπέστη στα παιδικά της χρόνια.

«Στο δημοτικό είχα περάσει τέλεια αλλά όταν άλλαξαν οι ορμόνες και πήγαμε στο γυμνάσιο τα πράγματα ήταν πάρα πολύ δύσκολα για εμένα», είπε αρχικά η Αποστολία Ζώη. 

Και συνέχισε: “Όταν τελείωσα το δημοτικό ήμουν πολύ μικροκαμωμένη, πάρα πολύ αδύνατη και πάρα πολύ κοντούλα. Δηλαδή όταν τελείωσα το δημοτικό ζύγιζα είκοσι πέντε κιλά. Υπήρξε μια τεράστια αλλαγή στη συμπεριφορά κάποιων παιδιών, που για εμένα ήταν σημαντικοί τότε. Έτσι κατά κάποιο τρόπο περιθωριοποιήθηκα και κλείστηκα στον εαυτό μου”.

Κλείνοντας η Αποστολία Ζώη σημείωσε: “Τα επόμενα χρόνια της ζωής μου ήταν πολύ δύσκολα για εμένα. Είχα ακούσει πάρα πολλές συζητήσεις να λένε, “όχι δεν θα πούμε στην Αποστολία να έρθει”. Έπειτα έτυχε και έκανα επιτυχία στο τραγούδι αργότερα και να γίνω γνωστή.

Η μοίρα πως τα φέρνει καμία φορά και πολλοί από τους συμμαθητές μου ήρθαν να με βρουν μετά και να μου πουν, “τι ωραία παρέα που κάναμε;”. Έτσι είπα “πότε; και δεν τα θυμάμαι. Που μου είχατε σακατέψει την ψυχούλα!”».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα