Αποκάλυψη από τον Ashton Kutcher για την υγεία του – “Είμαι τυχερός που είμαι ζωντανός”
National Geographic/Ben Simms

Αποκάλυψη έκανε ο Ashton Kutcher για την υγεία του, λέγοντας ότι έπασχε από μία αυτοάνοση διαταραχή που τον άφησε ανίκανο να δει, να ακούσει ή να περπατήσει.

Πριν από δύο χρόνια, έπαθα μία περίεργη, εξαιρετικά σπάνια μορφή αγγειίτιδας, η οποία διέλυσε την όρασή μου, την ακοή μου, ακόμη και την ισορροπία μου” εκμυστηρεύτηκε ο ηθοποιός σε ένα teaser της τηλεοπτικής εκπομπής “Running Wild with Bear Grylls: The Challenge” που έχει στη διάθεσή του το “Access Hollywood”.

Ο Ashton Kutcher είπε ακόμη ότι του πήρε περίπου ένα χρόνο για να ξαναβρεί πλήρως την κάθε αίσθησή του. Η αγγειίτιδα είναι μια πολύ σπάνια αυτοάνοση διαταραχή που μπορεί να προκαλέσει φλεγμονή των αιμοφόρων αγγείων, με αποτέλεσμα περιορισμένη ροή αίματος, σύμφωνα με την κλινική Mayo. Υπάρχουν πολλοί τύποι αγγειίτιδας, αλλά οι περισσότεροι επηρεάζουν τουλάχιστον ένα όργανο.

National Geographic/Ben Simms

Δεν το εκτιμάς πραγματικά μέχρι να το χάσεις” πρόσθεσε ο ηθοποιός. “Μέχρι να φύγει, δεν ξέρω αν θα μπορέσω να δω ξανά, δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να ακούσω ξανά, δεν ξέρω αν θα μπορέσω να περπατήσω ξανά. Είμαι τυχερός που είμαι ζωντανός” σημείωσε.

Αφού πλέον έχει αναρρώσει πλήρως από την τρομακτική περιπέτεια της υγείας του, ομολογεί ότι δεν αφήνει καμία πρόκληση να σταθεί εμπόδιο στην επιτυχία του.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα