Αποκάλυψη από την Jennifer Lopez -Γιατί ήθελε να εγκαταλείψει τον χώρο του θεάματος
Lopez Halftime
@Netflix

Την αποκάλυψη ότι σκέφτηκε να παρατήσει τον χώρο του θεάματος κάνει η Jennifer Lopez στο ντοκιμαντέρ της “Halftime”, στο οποίο μιλά για τη θρυλική καριέρα της. Η 52χρονη superstar χάραξε το μονοπάτι για να ακολουθήσουν και άλλες Λατίνες, ενώ έγινε η πρώτη γυναίκα ηθοποιός που κέρδισε περισσότερα από 1 εκατ. δολάρια για τον ρόλο της στη Selena.

Warner Bros. / Q Productions

Ταυτόχρονα με τη φήμη, ήρθαν και ο ασφυκτικός έλεγχος και η κριτική για τις καμπύλες της, όπως αποκαλύπτει στο ντοκιμαντέρ που προβάλλεται από το Netflix. Η Lopez τόνισε ότι η κριτική ήταν τόσο έντονη που άρχισε να σκέφτεται να εγκαταλείψει τη showbiz.

Instagram @jlo

“Υπήρξαν πολλές φορές που σκεφτόμουν ότι πρέπει να τα παρατήσω. Έπρεπε να καταλάβω πραγματικά ποια ήμουν” παραδέχθηκε η Lopez. Το θηλυκό κορμί της με τις καμπύλες ήταν πολύ μακριά από το πρότυπο που επικρατούσε όταν η Lopez εμφανίστηκε στο προσκήνιο με τη Selena.

“Όταν ξεκίνησα να δουλεύω, το πρότυπο ομορφιάς ήταν να είσαι αδύνατη, ξανθιά, ψηλή και όχι με πολλές καμπύλες. Μεγάλωσα έχοντας γύρω μου γυναίκες με καμπύλες, οπότε δεν ήταν κάτι για το οποίο ντράπηκα ποτέ. Ήταν σκληρό όταν οι άνθρωποι θεωρούν ότι είσαι ανέκδοτο! Είναι σαν μπουνιά” εξομολογήθηκε στο ντοκιμαντέρ της.

InStyle Spain

Ωστόσο, όπως πρόσθεσε, αυτό “κατέληξε να επηρεάσει τα πράγματα με τρόπο που δεν είχα ποτέ την πρόθεση”. Μάλιστα, σημείωσε ότι ο τότε αρραβωνιαστικός της Ben Affleck είχε εκπλαγεί με την κριτική που δεχόταν για τις καμπύλες της. Ο Affleck είπε στο ντοκιμαντέρ: “Κάποτε της είπα “δεν σε ενοχλεί αυτό;” και μου απάντησε: “Είμαι Λατίνα, είμαι γυναίκα, το περίμενα”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα