Αποκαλύψεις-φωτιά για την Cameron Diaz
cameron-diaz
instagram/ camerondiaz.brasil

Με την Cameron Diaz φαίνεται πως τα βάζει ο ιδρυτής του Rolling Stone, Jann Wenner.

Στα απομνημονεύματά του, υπό τον τίτλο “Like a Rolling Stone”, ο Wenner, ο οποίος ήταν επίσης ιδιοκτήτης του Us Weekly, γράφει ότι στα μέσα της δεκαετίας του 2000 το περιοδικό των διασήμων ήταν μέσα στο κλίμα της εποχής. Όπως σημειώνει, ένα από τα πρώτα λαβράκια του, ήταν η φωτογραφία παπαράτσι από μία “ηθοποιό” να φιλιέται με τον Justin Timberlake πάνω σε μια σανίδα σερφ.

Αν και ο Wenner δεν αναφέρει συγκεκριμένα το όνομα της Diaz, φέρεται αυτό το σημείο να αναφέρεται στην ηθοποιό καθώς πράγματι είχε φωτογραφηθεί πάνω σε σανίδα του σερφ, να ανταλλάσσει ένα γλυκό φιλί με τον Timberlake, ενώ έκαναν διακοπές στη Χαβάη το 2006. Ο ιδρυτής του διάσημου περιοδικού περιγράφει την ανώνυμη ηθοποιό ως “δυσάρεστη στη συναναστροφή”, υποστηρίζοντας ότι αυτό το άτομο είπε σε έναν από τους ρεπόρτερ του περιοδικού “εύχομαι να πάθεις καρκίνο”!

Η Diaz και ο Timberlake γνωρίστηκαν το 2003 στα Nickelodeon Kids’ Choice Awards, όταν η ηθοποιός ήταν αυτή που απένειμε βραβείο στον τραγουδιστή. Άρχισαν να βγαίνουν αλλά χώρισαν στις αρχές του 2007. Ο Timberlake παντρεύτηκε την Biel το 2012, ενώ η Diaz είπε το “ναι” στον κιθαρίστα των Good Charlotte, Benji Madden, το 2015.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα