Άπιστος ο Jon Bon Jovi: «Δεν ήμουν και άγιος στα 34 χρόνια γάμου»
O Jon Bon Jovi στις 10 Απριλίου 2024 στο Los Angeles.
O Jon Bon Jovi στις 10 Απριλίου 2024 στο Los Angeles. Photo by Hollywood To You/Star Max/GC Images

Ο Jon Bon Jovi ομολόγησε ότι πέρασε μερικές φορές τα όρια στη διάρκεια του 34ετούς γάμου του με την αγαπημένη του από το γυμνάσιο, Dorothea Hurley. Μάλιστα, αποδίδει στην ανοχή και την υπομονή της συζύγου του το γεγονός ότι ο γάμος τους έχει αντέξει.

«Αυτά είναι όλα τα υπέροχα κλισέ του ρόκσταρ», δήλωσε στον Independent σε συνέντευξή του που δημοσιεύτηκε την Κυριακή. «Το θέμα είναι να μην λες ποτέ ψέματα ότι ήσουν άγιος, αλλά ούτε να είσαι τόσο ανόητος ώστε να χαλάσεις την οικογενειακή ζωή».

Εξήγησε επίσης ότι έχουν «μια κοινωνία αμοιβαίου θαυμασμού και ότι είναι αρκετά τυχεροί που μεγάλωσαν μαζί».

Ο Bon Jovi ανέφερε ως γνωστόν τη βαθιά του λύπη για τις πολλές απιστίες του στην επιτυχία του 1993, «Bed of Roses».

Σ’ αυτό, τραγουδάει: «Τώρα που κλείνεις τα μάτια σου / Να ξέρεις ότι θα σε σκέφτομαι / Ενώ η ερωμένη μου με καλεί / Να σταθώ ξανά στο προσκήνιο της / Απόψε δεν θα είμαι μόνος / Αλλά ξέρεις ότι αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαι μόνος / Δεν έχω τίποτα να αποδείξω / Γιατί εσένα θα πέθαινα για να υπερασπιστώ».

Ο σταρ παντρεύτηκε τη Hurley, 61 ετών, στο παρεκκλήσι Graceland στο Λας Βέγκας το 1989. Στη συνέχεια απέκτησαν τέσσερα παιδιά: τους γιους Jesse, 29 ετών, Jake, 21 ετών, και Romeo, 20 ετών, και την κόρη Stephanie, 30 ετών.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα