Άντζελα Γκερέκου για Τόλη Βοσκόπουλο: “Τον έβαλαν κάτω και τον χτύπησαν αλύπητα – Έχω ακόμα θυμό μέσα μου”
Credit: Angela Gerekou/ Instagram

Η Άντζελα Γκερέκου μίλησε στην εκπομπή “Στούντιο 4” το μεσημέρι της Παρασκευής. Η γνωστή ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ αναφέρθηκε όπως ήταν φυσικό για τον Τόλη Βοσκόπουλο. Για την απώλειά του, αλλά και για τον πόλεμο που δέχτηκε από τα ΜΜΕ όταν καταστράφηκε οικονομικά.

Πέρασα πολλές δυσκολίες στη ζωή αλλά πέρασα και πολλά όμορφα και χαρούμενα. Πολλά και ευλογημένα και πολλές δυσκολίες γιατί ο ίδιος ο δρόμος, καθώς τίποτα δεν ήταν κρυφό στη ζωή μας με τον Τόλη, είχε τις πολύ μεγάλες δυσκολίες του. Αυτό όμως μας έκανε πιο δυνατούς, Μας άνοιξε δρόμους και εμένα με έκανε και ψάχτηκα πάρα πολύ περισσότερο. Φιλοσόφησα τις σχέσεις και τη ζωή, τι σημαίνει αγάπη και τι στήριξη“, τόνισε η Άντζελα Γκερέκου και πρόσθεσε:

“Όταν τα ζούσαμε όλα αυτά, δεν ήταν εύκολο. Η λύπη, η στεναχώρια υπήρξε όπως και το γιατί. Αισθανόσουν πως όλο αυτό είναι άδικο και δεν μπορούσες να μιλήσεις για αυτό που συνέβαινε τότε γιατί, ότι κι αν έλεγες, θα σου έλεγαν ότι “λες δικαιολογίες”. Σιωπήσαμε με τον Τόλη, αφήσαμε και πέρασε το τσουνάμι της κακίας… Είναι απίστευτο πως χτύπησαν τόσα βέλη χωρίς να θυμηθούν τις αλήθειες που είχαμε πει και είχαμε εκφράσει. Γιατί όλη αυτή η ιστορία με το θέμα του Τόλη ήταν μία ιστορία, αν όχι τόσο δεν ήταν τόσο δραματική σε σχέση με τη στεναχώρια και τι μας πήρε, ήταν τραγελαφική. Τον πόνεσε πάρα πολύ”.

Η ζημιά ήταν πιο πολύ συναισθηματική

Άσε τα χρήματα όμως και όλα αυτά, γιατί ο Τόλης ήταν υπεράνω. Κι αυτό ήταν μια οικονομική καταστροφή, έδωσε τα πάντα, του πήρανε τα πάντα, τα ξέρουμε όλα αυτά. Συναισθηματικά. Αλλά σημασία έχει ότι όλα αυτά τα νίκησε και τα νικήσαμε. Έφυγε ένας άνθρωπος χορτάτος, αισθανόταν ευλογημένος και σίγουρα όλη η κακία που εκφράστηκε τότε με αυτόν τον τρόπο, μπροστά στην αγάπη που εισέπραξε ο Τόλης σε όλη τη ζωή του, και όλο αυτό που του έδωσε ο Θεός, τι ήταν αυτό; Μακάρι οι άνθρωποι να μπορούν να γιατρευτούν… όσοι έχουν κάνει κακό σε αυτόν τον άνθρωπο.”

Όσο για τα πράγματα που έμαθε από εκείνη τη δύσκολη περίοδο, η Άντζελα Γκερέκου είπε: “Ξεκαθάρισα πολλούς ανθρώπους τότε, όπως και ο Τόλης. Δεν δέχτηκε από εκεί και πέρα να κάνει συνεντεύξεις, είχε πει “όχι” στους δημοσιογράφους, ακόμα και σε αυτούς που συμπαθούσε και εκτιμούσε. Αυτό γιατί τότε είχαν μιλήσει άπρεπα και άδικα, δεν τους ενδιέφερε η αλήθεια, ήταν το πώς θα κάνουμε ντόρο. Τον έβαλαν κάτω και τον χτύπησαν αλύπητα, τον πόνεσαν πάρα πολύ. Μίλησαν άσχημα για μένα, για την οικογένειά του, για εκείνον, με όλο αυτό το φορολογικό δήθεν, που καμία σχέση δεν είχε ο Τόλης. Πώς να τον προστατέψω; Ποτέ δεν είπε να κάνουμε κάτι για αυτό. Του έλεγα “να κάνει αγωγή”, δεν ήθελε. Ήθελε στωικά να το υπομείνει γιατί πίστευε ότι εάν εκείνος μιλήσει θα πέσουν να τον φάνε. Θα άνοιγε ένας άλλος ασκός του Αιόλου. Μερικές φορές ήθελε να τον ανοίξει αλλά δεν τον άφηνα εγώ. Δεν ξέρω εάν έκανα καλά γιατί έχει μείνει ένας μικρός θυμός μέσα μου. Το έχω δουλέψει και έχει φύγει αλλά κάποιες στιγμές όταν το συζητάμε, βλέπω ακόμη κάποιες εικόνες. Λυπάμαι που φέρθηκαν έτσι σε αυτόν τον άνθρωπο“.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα