Άντζελα Δημητρίου: Μιλά πρώτη φορά για την κόντρα με την κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη – «Είμαι μια καλή μάνα»
Άντζελα Δημητρίου - Όλγα Κιουρτσάκη
Credit: Angela Dimitriou/Instagram

Η Άντζελα Δημητρίου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμη Δεν είδες Τίποτα». Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε πρώτη φορά για τη φημολογούμενη κόντρα της με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη. Επίσης σχολίασε τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα, ενώ αναφέρθηκε και στον χαμό των Βασίλη Καρρά και Χάρη Κωστόπουλου.

“Το να κάνεις διαφήμιση δεν είναι κακό. Κι εγώ έχω κάνει στο παρελθόν. Σημασία είναι να την κάνεις με αξιοπρέπεια. Δεν θέλω να προσβάλω τον Γιώργο Νταλάρα, τον οποίο εκτιμώ και αγαπώ πολύ, αλλά εσείς έχετε αυτόν τον ρόλο, αυτή είναι η δουλειά σας. Δεν ήταν ωραίο, μπορούσε κάλλιστα να μη πει καμιά κουβέντα και να φύγει” είπε η Άντζελα Δημητρίου.

Η τραγουδίστρια είπε επίσης ότι δεν μπορούσε να πιστέψει πως έφυγε από τη ζωή ο Χάρης Κωστόπουλος, ενώ για τον Βασίλη Καρρά δήλωσε πως «θα τον θυμάμαι, θα τον αγαπάω και θα τον τραγουδάω για όλη μου τη ζωή».

Για τη σχέση της με την κόρη της, η Άντζελα Δημητρίου αρκέστηκε να πει: «Είναι ένα πολύ λεπτό θέμα. Δεν θα ήθελα να πω τίποτα. Το μόνο που θα πω είναι ότι είμαι μια καλή μάνα».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα