Αντώνης Ρέμος: “Έχω άγχος όταν η κόρη μου έρχεται στις συναυλίες μου – Nιώθω σαν την πρώτη μέρα στο σχολείο”

Ο Αντώνης Ρέμος μίλησε για την πορεία του στη μουσική, τη συνεργασία με τον Mente Fuerte, για την κόρη του και και για το αν έχει δεχθεί κάποια τηλεοπτική πρόταση.

“Συνεχίζουμε και είμαστε εδώ μετά από 30 χρόνια δισκογραφία. Τα social είναι μια κοινωνία με δικούς της κανόνες, εμείς κάνουμε αυτό που αγαπάει η καρδιά μας. Μέσα από το τραγούδι που έκανα μαζί με τον Mente Fuerte ένιωσα ότι συντονίζομαι μαζί του. Δεν χρειάστηκε να σκεφτώ πολύ το αν θα συνεργαστώ με τον Mente Fuerte, στο παρελθόν έχω συνυπάρξει με τον Βουρλιώτη. Είμαι από τους καλλιτέχνες που τολμώ”, τόνισε ο Αντώνης Ρέμος και πρόσθεσε:

“Έχω πει στη κόρη μου ότι “η ζωή είναι μια διαδρομή στη ζούγκλα κάθε μέρα”. Έχω άγχος όταν η κόρη μου έρχεται στις συναυλίες μου, νιώθω σαν τη πρώτη μέρα στο σχολείο. Η κόρη μου τώρα αρχίζει και βλέπει πράγματα, νιώθει χαρά και υπερηφάνεια για τον μπαμπά της, το ίδιο και εγώ για αυτήν”.

Για το αν έχει δεχθεί τηλεοπτικές προτάσεις, ο αγαπημένος τραγουδιστής απάντησε: “Υπάρχουν κάποιες συζητήσεις για να συμμετέχω σε τηλεοπτικό πρότζεκτ. Όταν αποφασίσω να κάνω τηλεόραση, θα είναι για οπουδήποτε, αλλά δεν μπορώ να αντεπεξέλθω ως παρουσιαστής. Πώς θα πάμε Μύκονο, μας το έχουν απαγορεύσει”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα