Αντώνης Νικοπολίδης: Είμαι ακόμη ερωτευμένος με τη γυναίκα μου
Credit: vasostas/Instagram

O Αντώνης Νικοπολίδης θεωρείται από τους πιο γοητευτικούς άνδρες του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ είχε μία λαμπερή καριέρα ως τερματοφύλακας.

Πλέον έχει κρεμάσει τα γάντια του και απολαμβάνει την οικογενειακή ζωή. Σε μία σπάνια συνέντευξή του, στο Μega Καλημέρα, αναφέρεται στη σχέση με τη σύζυγό του, Βάσω Στασινού και ομολογεί ότι είναι ακόμη ερωτευμένος μαζί της.

“Αφού “κρέμασα τα παπούτσια” ήταν θέμα δικό μου προσαρμογής στο σπίτι. Η αρχηγός στο σπίτι ούτως ή άλλως είναι η Βάσω, οπότε αυτό που έπρεπε να γίνει ήταν να μπορέσω να προσαρμοστώ. Υπήρξαν τριβές και συγκρούσεις θα έλεγα αρκετές φορές, αλλά ήταν στο πλαίσιο αυτής της διαδικασίας. Πλέον ο καθένας ξέρει τον ρόλο του μέσα στο σπίτι. Ένας αθλητής που κάνει επαγγελματισμό σε πολύ υψηλό επίπεδο, ήταν πολύ δύσκολο να βρίσκομαι στο σπίτι. Έτσι είναι η ζωή κάτι κερδίζεις κάτι χάνεις”, αποκαλύπτει, μιλώντας για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν αποσύρθηκε από τα γήπεδα.

Credit: vasostas/Instagram

Συνέχισε δηλώνοντας πως παραμένει ακόμη ερωτευμένος με τη γυναίκα του:

“Πέραν του ότι είναι πολύ ωραία η γυναίκα μου είναι πολύ δυναμική. Συνεχίζει ακόμη και τώρα να βάζει νέους στόχους και να τους πετυχαίνει. Εκτός του ότι τη θαυμάζω πολύ, είμαι ακόμη πολύ ερωτευμένος μαζί της. Ο έρωτας δεν φεύγει, είτε είσαι ερωτευμένος με κάποιον είτε δεν είσαι. Δεν είναι συνήθεια. Ο έρωτας είναι έρωτας, ο έρωτας είναι θαυμασμός ” λέει χαρακτηριστικά.

Σημειώνει ότι δεν υπήρξαν ζήλιες ανάμεσά τους: “Ήμασταν σίγουροι ο ένας για τον άλλον και συνεχίζουμε. Δεν είναι μόνο η σχέση μας σαν γονείς, αλλά σαν ζευγάρι, προσπαθούμε να αφήσουμε πίσω το πατέρας και μητέρα και προσπαθούμε να ζήσουμε σαν ζευγάρι και με τις συγκρούσεις και με τις καλές στιγμές”.

Για τις εμμονικές θαυμάστριες είπε: “Ο θαυμασμός είναι ωραίο πράγμα. Είχα θέσει τα όριά μου και μπορύσε κάποιος να καταλάβει ότι μέχρι εκεί μπορούσε να συμβαίνει κάτι, ένας θαυμασμός, μέχρι εκεί”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα