Αντώνης Αντωνίου: Η σύζυγός μου θα είχε πιο λαμπρή καριέρα αν δεν έμπλεκε μαζί μου
Credit: Αντώνης Αντωνίου/FaceBook

Ο Αντώνης Αντωνίου και η σύζυγός του, Νατάσα Ασίκη, ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή “Στούντιο 4” το απόγευμα της Παρασκευής. Οι δύο ηθοποιοί μίλησαν για τη μακρόχρονη θεατρική κοινή πορεία τους, με τον Αντώνη Αντωνίου να αναφέρει μεταξύ άλλων ότι η σύζυγός του θα είχε πιο λαμπρή καριέρα αν δεν έμπλεκε μαζί του.

Για εμάς λειτούργησε πάρα πολύ ωραία η κοινή διαδρομή στο θέατρο. Το θέατρο έχει αυτή τη γοητεία και την αίγλη που σε ενώνει, όταν μπαίνεις μέσα και είσαι παρέα με τον σύντροφο σου για να παλέψετε το ίδιο πράγμα και βγαίνει ένα αποτέλεσμα που σας αρέσει. Όλα αυτά ενώνουν. Είναι πολύ σημαντικό πράγμα το θέατρο. Σε συνεπαίρνει, ανοίγει δρόμους που δεν τους έχεις φανταστεί και γοητεύεσαι“, τόνισε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Αντωνίου και πρόσθεσε:

“Θέλω να πω και το εξής. Εγώ πιστεύω ότι η Νατάσα θα είχε πολύ πιο λαμπρή καριέρα εάν δεν έμπλεκε μαζί μου. Το λέω γιατί εγώ ήμουν μια απομονωμένη δράση, με το θέατρό μου, ενώ για τη Νατάσα μετά τη Μαντάμ Σουσού είχαν ανοίξει τα πάντα μπροστά της. Ξέροντας όμως όλοι ότι ήταν με τον Αντωνίου έλεγαν, «ασ’ την τώρα αυτήν». Έτσι υποψιάζομαι και έτσι πιστεύω”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα