Αντίνοος Αλμπάνης: Φίλησε τον Θεοχάρη Ιωαννίδη στο Night Out – “Φιλάς πολύ ωραία”

O Aντίνοος Αλμπάνης μίλησε για όλα ως καλεσμένος του Θεοχάρη Ιωαννίδη στο Night Out και μάλιστα, κάλεσε τον κόσμο να φιλιέται, κάτι που έκανε πράξη και ο ίδιος αφήνοντας ένα φιλί στα χείλη του παρουσιαστή.

Δεν λέω κάτι που είναι εξτρεμιστικό, λέω αυτό που μου φαίνεται φυσιολογικό κι ανθρώπινο. Δεν έχω ατζέντα κι ούτε είμαι στη δουλειά για να ικανοποιώ τις σκέψεις, τις ανάγκες και τις επιθυμίες των άλλων. Είμαι εδώ για να επαληθεύω μόνο την προσωπική μου ανάγκη να υπάρχω σε αυτήν τη δουλειά, κάνοντας με ένα συγκεκριμένο τρόπο που ξέρω.

Βλέπεις το Maestro; Είδες αυτήν τη φανταστική ερωτική σκηνή με τα δύο αγόρια; Πειράζει; Τον σκηνοθέτη; Γιατί έχεις καλύτερο φως” είπε ο Αντίνοος Αλμπάνης, που φέτος συμμετέχει στο Maestro και πήγε προς το μέρος του Θεοχάρη Ιωαννίδη.

“Δεν θα ήταν ωραίο αύριο να γεμίσουν τα social media με φιλιά;” είπε ο Αντίνοος Αλμπάνης και φίλησε τον Θεοχάρη Ιωαννίδη. “Φιλάς ωραία!” απάντησε ο παρουσιαστής του Night out με τον ηθοποιό να σημειώνει: “Μου το έχει πει ο Στάνκογλου στο Τανγκό των Χριστουγέννων. Εκεί φιλιόμασταν. Ελάτε παιδιά είναι ωραία τα φιλιά“.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα