Ανθή Σαλαγκούδη: “Δεν έχω αποκλείσει το ενδεχόμενο να αποκτήσω παιδί χωρίς σύντροφο”
Aνθή Σαλαγκούδη
Credit: anthi__salagoudi/Instagram


Η Ανθή Σαλαγκούδη μίλησε στο “Πάμε Δανάη” για τη νέα της εκπομπή, για τη θητεία της στην ΕΡΤ, αλλά και για την κρυοσυντήρηση ωαρίων στην οποία προχώρησε.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε για την νέα της εκπομπή αλλά και την εμπειρία της έως τώρα στην τηλεόραση.

«Η εκπομπή «Κουβέντα να γίνεται» είναι κάτι που με γεμίζει πάρα πολύ. Θα βαθμολογούσα χαμηλά την επίδοση μου στην πρώτη εκπομπή άλλα τώρα δεν αισθάνομαι έτσι. Δεν έκανα τηλεόραση αυτό το διάστημα γιατί δεν είχα κάποια πρόταση που να μου άρεσε. Δεν είναι ότι είχα πολλές προτάσεις και τις απέρριπτα», είπε αρχικά η Ανθή Σαλαγκούδη.

Για τον «πόλεμο» που έχει βιώσει στη δουλειά της και πώς το αντιμετώπισε, αποκάλυψε πως, «ήμουν δημοτική σύμβουλος στη Θεσσαλονίκη και η ΕΡΤ μου πρότεινε να κάνω μία ενημερωτική εκπομπή. Υπήρχε ένας διαρκής πόλεμος από τους συνδικαλιστές, την συντακτική ομάδα και την αρχισυνταξία της εκπομπής προς έμενα. Ζήτησα να με απαλλάξουν από αυτή την εκπομπή γιατί δεν ήθελα να το περνάω άλλο».

Και πρόσθεσε: «Μου πρότειναν να παρουσιάσω την εκπομπή «Μεσογείων 136. Μου άλλαζαν τη σκαλέτα θεμάτων τελευταία στιγμή και όλοι οι τεχνικοί στο κοντρόλ γελούσαν με μένα. Ήμουν το αστείο της ΕΡΤ και ο αρχισυντάκτης μου φώναζε συνέχεια. Δεν ήξερα που να καταγγείλω αυτές τις συμπεριφορές. Μόλις είχα έρθει από την Θεσσαλονίκη, ούτε σπίτι δεν είχα νοικιάσει. Ήμουν στα χαμένα. Είχα κάνει πρόταση για εκπομπή στην ΕΡΤ. Εκείνοι ενημέρωσαν τον χορηγό ότι για να κάνουν την εκπομπή θέλουν κάποια άλλη και όχι έμενα για πολιτικούς λογούς».

Για την κρυοσυντήρηση ωαρίων η Ανθή Σαλαγκούδη υπογράμμισε πως, «προχώρησα σε κατάψυξη ωαρίων γιατί περνάνε τα χρόνια και η αναπαραγωγική ηλικία δεν έχει σχέση με την βιολογική της. Αν και γνωρίζω ότι είναι μεγάλη ευθύνη, δεν έχω αποκλείσει το ενδεχόμενο να αποκτήσω παιδί χωρίς σύντροφο».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα