Άννα Βίσση: Ανέβασε τη θερμοκρασία στη Μύκονο με ένα σούπερ πάρτι
H Aννα Βίσση στον διαγωνισμό της Eurovision που έγινε στην Αθήνα το 2006. Photo by Sean Gallup/Getty Images

Η Άννα Βίσση έβαλε “φωτιά” στη Μύκονο με μία εκρηκτική εμφάνισή της σε γνωστό κλαμπ του νησιού.

Άλλωστε, ο έρωτάς της με το Νησί των Ανέμων διαρκεί χρόνια. Η Μύκονος είναι προορισμός διακοπών αλλά και κατοικίας φίλων και θαυμαστών της αλλά και σημαντικό μέρος της προσωπικής της ζωής.

Με μία μοναδική σε ένταση εμφάνιση, η απόλυτη Ελληνίδα σταρ ανέβασε τη θερμοκρασία και απογείωσε το κέφι των θαμώνων και θαυμαστών της.

Η κάμερα του Mykonos Live TV κατέγραψε πλάνα από την άφιξη της Άννας Βίσση αλλά και στιγμές από την εκπληκτική συναυλία της.

H ίδια η Άννα Βίσση σε ανάρτησή της στο instagram ευχαρίστησε τον κόσμο που την τίμησε στη συναυλία που διήρκεσε από τις 11 έως τις 7 και κάτι το πρωί, όπως γράφει στο μήνυμά της. Βέβαια, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον Νίκο Καρβέλα για τα τραγούδια, τη σχέση και την ιστορία τους.

…μια αξέχαστη συναυλία που έγινε πάρτυ και μετά έγινε πάλι συναυλία που ξανάγινε πάρτυ και όλα αυτά σε μια νύχτα που έγινε πρωί… Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που με τίμησε για άλλη μια φορά ! Ευχαριστώ που είσασταν εκεί από τις 11 μέχρι τις 7 και κάτι το πρωί … Νίκο Καρβέλα τα λόγια δεν μου αρκούν ούτε για τα τραγούδια ούτε για τη σχέση ούτε για την ιστορία μας“.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα