Άννα Βαγενά για Λουκιανό Κηλαηδόνη: “Τον μαλώνω που δεν είναι εδώ για να δει τα εγγόνια του να μεγαλώνουν”
Άννα Βαγενά

Η Άννα Βαγενά έδωσε συνέντευξη στην “Ελένη” και την Κάλλια Καστάνη. Η ηθοποιός μίλησε για τα 50 χρόνια της στο θέατρο και φυσικά για τον Λουκιανό Κηλαηδόνη.

«Τα 50 χρόνια στο θέατρο μου άφησαν γλυκιά γεύση, είμαι βαθιά ευχαριστημένη και πλήρης. Το βραβείο Α’ γυναικείου ρόλου στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, δεν με βοήθησε και πολύ επαγγελματικά», είπε αρχικά η Άννα Βαγενά.

Η ηθοποιός μίλησε για το πώς διεκδίκησε ερωτικά τον Λουκιανό Κηλαηδόνη. Την έντονη σχέση τους, που συνεχίζει να υπάρχει και μετά τον θάνατό του.

“Φλέρταρα πρώτη τον Λουκιανό”

«Ήταν αναπόφευκτο οι κόρες μας, να ακολουθήσουν τα βήματα μας. Ήταν τολμηρό το ότι φλέρταρα πρώτη τον Λουκιανό, αλλά όταν θέλω κάτι και πιστεύω σε αυτό, το διεκδικώ. Με τον Λουκιανό υπήρχαν ζήλειες αλλά και οι δύο διατηρήσαμε την ελευθερία μας μέσα στη σχέση. Χωρίς να καταπιέζουμε ο ένας τον άλλο. Η σχέση μας κράτησε 44 χρόνια και κρατάει ακόμα, ακόμα του μιλάω. Τον μαλώνω τον Λουκιανό, που δεν είναι εδώ να δει τα εγγόνια του να μεγαλώνουν. Έκανε βλακείες με την υγεία του, δεν την πρόσεξε όσο έπρεπε», είπε η Άννα Βαγενά.

Επίσης μίλησε για τη σχέση της με τα εγγόνια της. «Δεν αφιερώνω πολύ χρόνο στα εγγόνια μου. Έχω όμως την έννοια του τι θα φανέ, τους ετοιμάζω φαγητά με καλό κιμά, με καλό κρέας».

Όπως είπε, δεν υπήρξε ποτέ φιλάρεσκη, ούτε κοκέτα, δεν πήγε ποτέ κομμωτήρια και ινστιτούτα. «Πρόσεχα πάντα το σώμα μου, δεν έκανα καταχρήσεις, δεν έχω καπνίσει ούτε ένα τσιγάρο στη ζωή μου. Ανοίγομαι στους ανθρώπους, χαίρομαι τη ζωή και της είμαι ευγνώμων για αυτά που μου έδωσε”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα