Άννα Φόνσου: “Όταν γνώρισα τον Κώστα Βαγιάνο άλλαξε η ζωή μου – Δεν τον παντρεύτηκα, γιατί δεν παντρεύεσαι τον μεγάλο σου έρωτα”
Άννα Φόνσου

Η Άννα Φόνσου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Ελένη”. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τον μεγάλο της έρωτα που δεν παντρεύτηκε ποτέ, για τους τρεις γάμους της και για την κόρη της που υιοθέτησε από την αδερφή της.

«Αυτοσαρκάζομαι με την ηλικία μου γιατί είναι μια άμυνα προκειμένου να το πουν οι άλλοι. Δεν σκέφτομαι πόσο χρονών είμαι , είμαι άχρονη! Μόλις βλέπω την ταυτότητα μου παθαίνω μια ταχυπαλμία».

Η ηθοποιός λέει πως αυτά που της λέει τώρα ο κόσμος δεν το είχε εισπράξει όταν ήταν σταρ με τις ταινίες αλλά αναφέρθηκε και στο ‘’Σπίτι του ηθοποιού’’.

«Από τότε που έκανα το ‘’Σπίτι του ηθοποιού’’ βλέπω την αλήθεια στο βλέμμα του κόσμου όταν λένε για μένα. Δεν έρχονται συνάδελφοι μου στο ‘’σπίτι του ηθοποιού’’ και τους προκαλώ. Έχω παράπονο από τους συνάδελφους μου αλλά δεν έχω και καημό».

Η Άννα Φόνσου αναφέρθηκε στην επιλογή της να μην κάνει παιδιά αλλά και για το παιδί της αδελφής της που υιοθέτησε.

«Συνειδητά δεν έκανα παιδιά, νομίζω ότι το πιο δύσκολο σε αυτή τη ζωή είναι να μεγαλώνεις παιδιά. Επειδή το παιδί της αδερφής μου το έχω από δέκα ημέρων δεν μου έλειψε να αποκτήσω δικό μου. Όλα τα συναισθήματα που αισθάνεται μια μάνα τα έχω αισθανθεί με την Ασημίνα».

Η Άννα Φόνσου δηλώνει πως δεν γεννήθηκε για να γίνει ηθοποιός.

«Δεν ήμουν πλούσια και όταν έγινα κόντεψα να τρελαθώ. Τι παγίδα είναι να είσαι με έναν πλούσιο άνδρα γιατί όταν θες να φύγεις λες που να πάω με τόσες ανέσεις; Άλλαξε η ζωή μου όταν γνώρισα τον Κώστα Βαγιάνο, δεν τον παντρεύτηκα γιατί δεν παντρεύεσαι το μεγάλο σου έρωτα. Οι άντρες που παντρεύτηκα ήταν οι καλύτεροι άντρες του κόσμου, εγώ φταίω που τέλειωσαν».

Η ηθοποιός δηλώνει πως είναι χορτασμένη από τη ζωή της, και δηλώνει πως αγάπησε και τελείωσε.

«Στην Αλίκη χρωστάω την είσοδο μου στον κινηματόγραφο. Η Αλίκη αρνήθηκε ένα ρόλο και ο Μπάρκουλης πρότεινε εμένα. Την Αλίκη την είχα μιμηθεί σε όλα, όπως χτενιζόταν , όπως ντυνόταν».

Η ηθοποιός μίλησε για τους γάμους της, λέγοντας πως ο πρώτος ήταν επεισοδιακός.

«Ο πρώτος μου γάμος ήταν επεισοδιακός με κουμπάρα την Αλίκη και τον Κωνσταντάρα. Η Αλίκη στο γάμο μου επισκίασε τα πάντα, η νύφη ήρθε σε όγδοη μοίρα, κρίμα το φουστάνι που φόρεσα. Δεν θα μου άρεσε να έχω μια σχέση για να έχω σύντροφο, σύντροφο έχουν τα κόμματα. Όταν πάψω να ονειρεύομαι θα σταματήσει και η ζωή μου».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα