Άννα Μπεζάν: «Δεν θέλω να έχω επαφές με τους γονείς μου – Έχω μία πεθερά που είναι σαν μαμά μου»
Παππά Μπεζάν
Credit: Christina Pappa/ Instagram

Η Άννα Μπεζάν παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Super Κατερίνα“. Η ηθοποιός μίλησε για την προσωπική της ζωή και τις σχέσεις της με την πεθερά της, Χριστίνα Παππά. Επίσης αναφέρθηκε και στα παιδικά της χρόνια στο ορφανοτροφείο.

“Έχω πάρα πολλή βοήθεια και η Χριστίνα τώρα που δεν έχει ξεκινήσει η σεζόν για να φύγει για τη Μύκονο, είναι εδώ πέρα, μου κρατάει την μικρή όταν έχω κάποια υποχρέωση. Της φέρνει συνέχεια δώρα, παίζει συνέχεια μαζί της», είπε η Άννα Μπεζάν για την πεθερά της.

Για τα παιδικά της χρόνια, η Άννα Μπεζάν επισήμανε: «Έχω σβήσει τις μνήμες μέχρι να πάω στο ορφανοτροφείο “Θηλέων Μέλισσα”, το έχω στην καρδιά μου σαν το πατρικό μου. Ήταν δύσκολα αλλά δεν ήταν μίζερα. Το ζόρι μου και η κακοποιητική συμπεριφορά ήταν όσο ήμουν σπίτι μου».

Σε ερώτηση για το αν διατηρεί επικοινωνία με τους γονείς της, η Άννα Μπεζάν αποκάλυψε: «Δεν μιλάω πια γι’ αυτούς. Δεν θέλω να έχω επαφές, έχω τη δική μου οικογένεια. Έχω μία πεθερά που είναι σαν μαμά μου και με στηρίζει, έχω έναν άνδρα ο οποίος με αγαπάει πάρα πολύ και με στηρίζει, έχω ένα υπέροχο παιδί. Έχουμε φτιάξει μια οικογένεια που έχουμε κουμπώσει». 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα