Άννα Αδριανού: Αποχαιρετά τον “Έρωτα Φυγά” – “Όταν τελειώνει μία σειρά ή μία παράσταση είναι σαν το τέλος και της δικής μας ζωής”
Credit: Anna Adrianou/ Instagram

Η Άννα Αδριανού αποχαιρέτησε τους συνεργάτες της, στην τηλεοπτική σειρά “Έρωτας Φυγάς”, καθώς την προηγούμενη εβδομάδα, ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα. Παρόλο που η σειρά αγαπήθηκε από το κοινό, μετά την απόφαση να διακοπεί πρόωρα από το Κανάλι του OPEN και να μεταφερθεί τελικά στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ολοκληρώνεται πιο σύντομα από ότι αναμενόταν.

Η αγαπημένη ηθοποιός, υποδύεται στη σειρά την Ουρανία, μία τραγουδίστρια που είχε σχέση με τον πλούσιο επιχειρηματία Δεμερτζή που ετοιμαζόταν να χωρίσει την γυναίκα του Μαριέτα (Πέμυ Ζούνη) και να την παντρευτεί. Ωστόσο, ο θάνατός του αλλάζει τα σχέδια της ζωής και η Ουρανία χωρίς να τον ξεχάσει ποτέ, κρατά επαφές με τον γιο του άνδρα της, Ιάσονα που υποδύεται ο Αντώνης Καρυστινός.

Όπως τονίζει μεταξύ άλλων η Άννα Αδριανού, στην δημοσίευσή που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο FB, “όταν τελειώνει μία σειρά ή μία παράσταση είναι σαν το τέλος και της δικής μας ζωής. Πένθος γιατί την αποχωριζόμαστε και χαρά γιατί είχαμε την τύχη να την γευτούμε. Κάθε ρόλος γίνεται ο εαυτός που αγαπήσαμε, τον γνωρίσαμε, τον αποδεχτήκαμε, του δανείσαμε την ψυχή μας”.

“Αντίο λοιπόν Έρωτα Φυγά, αντίο Κιάρι, αρχοντικό γεμάτο μυστικά, κτήματα που φιλοξένησαν τόσα και τόσα, αντίο Ιάσονά μου, Γεωργία, Ρηνιώ, Βάσω, Κορίτσια μου, Άρτεμις, κόρη μου που δεν πρόλαβα να μάθω για σένα, Μαριέtα που κοντράραμε αλλά και τόσο μοιάζαμε, Ελπίδα, Στρατή, Στέφανε κι όλοι οι άλλοι.

Αντίο Ουρανία… Που μοιράστηκες μαζί μου το σώμα και την ψυχή μου. Θα σε κουβαλάω πάντα μέσα μου. Αντίο υπέροχοι συνάδελφοι και ακόμα πιο υπέροχοι συνεργάτες, πoυ πορευτήκαμε χέρι με χέρι, βήμα με βήμα χτίζοντας αυτόν τον ιδεατό κόσμο. Είναι όλοι και όλα μέσα στην καρδιά μου και στις σκέψεις μου. Σας αγαπώ και σας ευχαριστώ για όσα μαζί ζήσαμε και πλούτισαν την ψυχή μας. Μην ξεχνάμε ότι ηθοποιός είναι κάποιος που ζει πολλές ζωές. Την δική του και όσες άλλες ζωντανεύει”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα