Search
Close this search box.
Ανησυχία για τον Lil Nas X – Το βίντεο από το κρεβάτι του νοσοκομείου
O Lil Nas X στα GLAAD Media Awards στις 27 Μαρτίου 2025
O Lil Nas X στα GLAAD Media Awards στις 27 Μαρτίου 2025 / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ - EPA/CAROLINE BREHMAN

Ο Lil Nas X προκάλεσε ανησυχία στους θαυμαστές του όταν ανέβασε ένα βίντεο όπου φαινόταν πως νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.

Το βίντεο έδειχνε τον ράπερ, 26 χρόνων, να φοράει νοσοκομειακή ρόμπα και πολύχρωμο καπέλο του μπέιζμπολ Von Dutch, καθώς έδειχνε στους 10,4 εκατομμύρια followers του ότι δεν μπορούσε να κουνήσει τη δεξιά πλευρά του προσώπου του.

«Παρεμπιπτόντως, αυτός είμαι εγώ που χαμογελάω αυτήν τη στιγμή», είπε στο βίντεο, καθώς έδειχνε το χαμόγελό του και έπιασε το σαγόνι του. «Είναι σαν τι στο καλό…. Αδερφέ, δεν μπορώ καν να γελάσω σωστά, αδερφέ. Τι στο καλό… Αχ! Ω, Θεέ μου».

Ο ερμηνευτής έβαλε το χέρι του στο στόμα του καθώς έλεγε στην κάμερα: «Λοιπόν…» και γέλασε πριν προσθέσει: «Θεέ μου, αδερφέ. Αχχχχ. Aχχχ Λοιπόν, ναι». Έγραψε στη λεζάντα του κλιπ: «Έτσι έχασα τον έλεγχο της δεξιάς πλευράς του προσώπου μου».

Στα σχόλια, οι θαυμαστές του Lil Nas X και μερικοί από τους διάσημους φίλους του εξέφρασαν την ανησυχία τους. Η Taraji P. Henson έγραψε: «Περαστικά μωρό μου». Η Wanda Sykes σχολίασε, «Περαστικά αγάπη. Μερικές φορές το σώμα σου σου λέει να κάτσεις κάπου. Ξεκουράσου».

Λίγο μετά την ανάρτηση, ο μουσικός χάρισε μια πιο προσεκτική ματιά και στις δύο πλευρές του προσώπου του σε ένα βίντεο στα Insta Stories. Ο ίδιος γέλασε καθώς είπε: «Είμαστε φυσιολογικοί εδώ. Γινόμαστε τρελοί εδώ πέρα». Έγραψε πάνω από το κλιπ: «Είμαι τόσο χάλια».

Αργότερα, ο Lil Nas X είπε στους θαυμαστές του να μην ανησυχούν γι’ αυτόν. «Παιδιά είμαι καλά!!! Σταματήστε να στεναχωριέστε για μένα!», έγραψε σε μια ανάρτηση στο Insta Story. «Κουνήστε τον πισινό σας για μένα!»

Μοιράστηκε επίσης μια selfie από το νοσοκομείο, προσθέτοντας: «Θα φαίνομαι αστείος για λίγο αλλά αυτό είναι όλο».

Τον τελευταίο καιρό, το Instagram του Lil Nas X έχει αφιερωθεί κυρίως στην προώθηση του EP Days Before Dreamboy, το οποίο κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα.

«Θέλω να είμαι ο εαυτός μου περισσότερο από ποτέ αυτή την εποχή. Θέλω να είμαι εντελώς ελεύθερος εκεί έξω, κάνοντας μόνο τα πράγματα που θέλω να κάνω. Αν δεν θέλω να το κάνω, δεν το κάνω», δήλωσε στο PEOPLE στα GLAAD Media Awards στο Λος Άντζελες την Πέμπτη 27 Μαρτίου.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα