Ανησυχία για την Adele – Αναβάλλει τις εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας
Η Adele
Credit: Adele/Instagram

Ανησυχία προκάλεσε η Adele με την ανακοίνωση της αναβολής των εμφανίσεών της στο Λας Βέγκας. Σε μήνυμα που ανέβασε στο Instagram εξήγησε τους λόγους της απόφασής της.

Όπως έγραψε η Adele, διακόπτει τις εμφανίσεις της για να ξεκουράσει τη φωνή της. “Δυστυχώς, πρέπει να πάρω μια ανάσα και να διακόψω τις εμφανίσεις μου στο Λας Βέγκας. Ήμουν άρρωστη στο τέλος του τελευταίου σκέλους και καθ’ όλη τη διάρκεια του διαλείμματος“, ανέφερε, προσθέτοντας ότι “δεν είχε προλάβει να αναρρώσει πλήρως πριν συνεχίσουν οι συναυλίες”.

Η τραγουδίστρια είπε ότι η άμεση συνέχιση την έκανε να “αρρωστήσει ξανά και δυστυχώς όλο αυτό επιβάρυνε τη φωνή μου”.

Σύμφωνα με τις εντολές του γιατρού, θα ξεκουραστεί μέχρι να πάρει το πράσινο φως για να συνεχίσει. Η Adele σημείωσε ότι έχουν επηρεαστεί τα πέντε εναπομείναντα Σαββατοκύριακα. Οι ημερομηνίες που αναβλήθηκαν είναι οι εξής: – Το Σαββατοκύριακο που αναβλήθηκε: Μάρτιος 1-2, 8-9, 15-16, 22-23 και 29-30. Οι ενημερώσεις θα αποσταλούν μόλις είναι διαθέσιμες.

“Σας αγαπώ, θα μου λείψετε και λυπάμαι για την ταλαιπωρία“, έγραψε στη λεζάντα. Η Daily Mail ανέφερε προηγουμένως ότι κατά τη διάρκεια μιας από τις πρόσφατες συναυλίες της τραγουδίστριας απευθύνθηκε στο κοινό και εξήγησε την κατάστασή της. “Στη μέση της χθεσινής νύχτας – είμαι σίγουρη ότι μπορείτε να το ακούσετε στη φωνή που μιλάω και στη φωνή που τραγουδάω λίγο – το κορίτσι σας ήταν κουρασμένο. Δεν κοιμήθηκα πολύ καλά… και η Ούρσουλα από τον ωκεανό βγήκε από το στήθος μου απόψε. Δεν μπορώ να πιάσω τις νότες. Δεν κοιμήθηκα πολύ καλά και το στήθος μου έχει πάρει φωτιά”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα