Άγγελος Μπράτης: «Ο κόσμος με σέβεται γι’ αυτό που είμαι»
Άγγελος Μπράτης
Credit: angelosbratis/Instagram

O Άγγελος Μπράτης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Ελένη”. Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε μεταξύ άλλων για την τηλεόραση, την αναγνωρισιμότητα και το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

“Η τηλεόραση μού έχει αφήσει θετικό πρόσημο, γιατί δεν έχασα τον εαυτό μου. Μου έχει λείψει η τηλεόραση και νιώθω πολύ άνετα μπροστά στον φακό, μου αρέσει και αυτή η διάδραση. Έχω περάσει δύσκολα στο παρελθόν λόγω της αναγνωρισιμότητας, αλλά πλέον την έχω αποδεχθεί και νιώθω πολύ καλά. Ο κόσμος με σέβεται γι’ αυτό που είμαι», είπε αρχικά ο Άγγελος Μπράτης.

Και συνέχισε: «Το ησυχαστήριό μου είναι το χωριό μου στα Τζουμέρκα. Όταν βρίσκομαι εκεί με τους γονείς μου, γίνομαι ξανά παιδί. Θυμάμαι ότι στα παιδικά μου χρόνια ήμουν μοναχικός. Το κάθε παιδί που μεγαλώνει σε μια οικογένεια, είναι διαφορετικό, όπως εγώ με τον αδερφό μου».

Σχετικά με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, ο Άγγελος Μπράτης τόνισε: «Ο τρόπος που συζητήθηκε το νομοσχέδιο είναι γελοίος. Αλίμονο αν ρωτάμε τον καθένα για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Είναι πολύ σημαντικό βήμα ο γάμος των ομόφυλων γιατί θα βοηθήσει τις οικογένειες που υπάρχουν ήδη. Γιατί η νέα γενιά θα μεγαλώσει χωρίς να έχει στο μυαλό της όλα αυτά τα κλισέ και τα χαζά αστεία που στην πραγματικότητα πληγώνεις κάποιον. Πρέπει να προσέχει κανείς τι λέει γιατί δεν ξέρεις αυτός που περνάει από δίπλα σου τι ζει και κουβαλάει μέσα του. Πρέπει να προσπαθήσεις να είσαι ευγενικός με τους ανθρώπους».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα