Ανδρομάχη: Αποκαλύπτει για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιβάνη – «Δεν τον “έβλεπα” για πολλά χρόνια»
Ανδρομάχη - Γιώργος Λιβάνης
Credit: Andromachi Dimitropoulou/Instagram

Η Ανδρομάχη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Fay’s Time” την Πέμπτη. Η τραγουδίστρια μίλησε για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιβάνη, αλλά και για την εγκυμοσύνη της.

“Είχαμε φιλική σχέση με τον Γιώργο, τον ήξερα πάρα πολλά χρόνια και απορώ πώς δεν είχαμε σχέση. Δεν τον “έβλεπα”, ήταν φίλος μου και όταν ο άλλος είναι φίλος μου δεν τον βλέπω σαν άντρα. Δεν ήμασταν κολλητοί αλλά λέγαμε τα πάντα με λεπτομέρειες! Δεν ξέρω πώς έρχεται και τι είναι αυτό το timing. Απορώ πώς περνούσαμε τόσο χρόνο και δεν είχε συμβεί τίποτα. Ο Γιώργος ξεκίνησε τις προσπάθειές του πέρσι τον Μάρτιο. Εγώ ήμουν ακόμα στο friend zone”, είπε αρχικά η Ανδρομάχη και πρόσθεσε:

“Άλλαζε το κλίμα, άλλαξε πολύ και μπήκαμε στην ερωτική ζώνη. Είναι απίστευτο. Αλήθεια δεν μπορώ να καταλάβω πώς πριν δεν υπήρχε σπίθα. Σεβόμαστε και οι δύο τις σχέσεις, ίσως αυτό δεν μας άφηνε να προχωρήσουμε¨.

Για την εγκυμοσύνη της, η Ανδρομάχη τόνισε: “Μαζί μάθαμε ότι είμαι έγκυος. Είχαμε υποψίες, το είχε πιστέψει κι ο Γιώργος. Θέλαμε πολύ παιδί. Ήμασταν σε ένα ζωολογικό κήπο να δούμε τα ζωάκια. Εγώ ήμουν λίγο κουρασμένη, είχα και μία καθυστέρηση. Τελικά… Τρελαθήκαμε γιατί ούτως ή άλλως έχει τρέλα με τα μωρά.

Μάθαμε το φύλο γιατί του ξέφυγε του γιατρού. Δεν το είπα στον Γιώργο γιατί ήθελα να παίξω λίγο με το μυαλό του. Τελικά ήταν έκπληξη για εκείνον, δεν το περίμενε”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα